Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 2 Top μυστικά για την καλή υγεία

2 Top μυστικά για την καλή υγεία

2 Top μυστικά για την καλή υγεία

Κορυφαίες προϋποθέσεις για την καλή υγεία του ανθρώπου είναι ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος (ξεκούραση) και η γαληνή στο σπίτι. (ψυχική υγεία).

Πολλά ζευγάρια σήμερα έχουν ανάγκη ένα επιπλέον δωμάτιο προκειμένου να έχουν τα παιδιά τους το προσωπικό τους δωμάτιο (χώρο). Έτσι βοηθούν να ανεξαρτητοποιούνται, να εξελίσσεται ομαλά η ανάπτυξη τους και να είναι ήρεμη η ατμόσφαιρα στο σπίτι. Όσοι όμως δεν έχουν τη δυνατότητα ενός επιπλέον δωματίου και αναγκάζονται να κοιμηθούν στο σαλόνι, η μοναδική λύση για να ξεκουράζονται είναι ένας καναπές – κρεβάτι με ανεξάρτητο από το κάθισμα στρώμα 17 cm. Ultra latex με memory foam. Καναπές που γίνεται κρεβάτι έτοιμο για ύπνο με μια κίνηση και διασφαλίζει την σωστή ξεκούραση του χρήστη.

Επίσης ακόμα και για αυτούς που έχουν επαρκή χώρο για τις ανάγκες της οικογένειας, με έναν τέτοιο καναπέ-κρεβάτι φιλοξενούν φίλους, τους γονείς ή ακόμα κοιμούνται οι ίδιοι όταν το παιδί έχει πυρετό ή όταν απλά θέλουν να απολαύσουν το τζάκι όλη τη νύχτα. Ο κατάλληλος καναπές κρεβάτι είναι πάντα απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο σπίτι. Και ο ειδικός είναι το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, η Δ. Ραγιαδάκος αβεε.
Αλέκου Παναγούλη 8, 14231 στην Νέα Ιωνία
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-2826-311
Φαξ: 210-2826-080
Email: sup@dosragiadakos.com
www.dosragiadakos.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.