Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 15 – 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

15 – 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Αρχίζει μία άλλη εβδομάδα της νέας χρονιάς με αισιόδοξη πάντα ματιά και όρεξη για δημιουργία. Η Σελήνη στον Αιγόκερω τη Δευτέρα μας χαρίζει διάθεση για εργασία και αφοσίωση στον επαγγελματικό στίβο.

Στις 16 του μήνα την Τρίτη το εξάγωνο Δία Πλούτωνα θα δώσει οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Κι αυτό δεν γίνεται αυτόματα. Πρέπει να τις κυνηγήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να ενεργοποιήσουμε την εύνοια.

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 17 του μήνα στον Αιγόκερω με Σύνοδο την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό. Ο επαναστατικός πλανήτης δίνει αλλαγές και εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο στην τεχνολογία. Αυτή που μας έχει αποξενώσει τόσο και τελικά αναρωτιόμαστε εάν τα αποτελέσματα της είναι ευεργετικά η όχι. Ο καθένας θα απαντήσει ανάλογα με τη χρήση που κάνει. Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι σοφοί ημών πρόγονοι.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη κάνει είσοδο στον Υδροχόο και έως τις 10 Φεβρουαρίου όπου θα παραμείνει στην ίδια θέση το σκηνικό βελτιώνεται πάρα πολύ. Οι σχέσεις γίνονται πιο φιλικές και η διάθεση για ψυχαγωγία αυξάνεται. Η συλλογική δραστηριότητα και η φιλανθρωπία αγγίζει το ζενίθ. Ευνοείται η κοινωνική ζωή καθώς και ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο.

Στις 20 του μήνα το εξάγωνο Ποσειδώνα Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων μας και την έναρξη θεραπευτικών θεραπειών. Επίσης ευνοείται η τέχνη και η αλληλεγγύη.

Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις πιο ευοίωνες συνθήκες. Να βάλουμε αρκετή ποσότητα αισιοδοξίας στη συνταγή και η επιτυχία θα είναι βέβαιη.

Ας εξετάσουμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από τη διέλευση των πλανητών αυτήν την εβδομάδα.

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα ανακύψουν με τη Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω. Ανοίξτε τα μάτια σας για να τις αδράξετε. Είστε σε ανοδική πορεία στον επαγγελματικό στίβο και αυτό σας δίνει τη δύναμη να προχωρήσετε δυνατά στην προώθηση των σχεδίων σας.

2ΤΑΥΡΟΙ

Αν και δεν σας χαρακτηρίζει ιδιαίτερα η πνευματικότητα αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες και προφανώς με σπουδές στο εξωτερικό. Μπορεί να ονειρεύεστε ταξίδια κοντινά η μακρινά και ίσως να καταφέρετε να τα υλοποιήσετε τις επόμενες μέρες.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας σπαζοκεφαλιάζουν, αλλά δεν πρέπει να σας φέρνουν πονοκέφαλο. Αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε έξυπνες λύσεις ακόμη και ευκαιρίες για να λύσετε πολλά προβλήματα που σας αγχώνουν. Θα έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση με την οποία θα προωθήσετε ευχάριστα σχέδια.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ολοι οι θετικοί πλανήτες βρίσκονται απέναντί σας και ευνοούν τη σχέση με σύντροφο η στενό συνεργάτη. Πιθανόν εσείς που είστε μόνοι να βρείτε κάποιον που να ολοκληρώσει την προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεστε το άλλο μισό καθότι είστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Τελευταία έχετε ρίξει όλο το βάρος στον επαγγελματικό στίβο. Και καλά κάνετε αφού νοιώθετε ότι εκεί βρίσκεται η εύνοια. Ανοίξετε τα μάτια σας καθότι θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε. Ενδέχεται οι άνεργοι να βρείτε μία ενδιαφέρουσα απασχόληση που θα σας δώσει τεράστια χαρά και ικανοποίηση.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η σταθερότητα που διακατέχει τη σχέση σας με το σύντροφο ενισχύεται από τη Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω. Επηρεάζεστε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3 δεκαήμερο. Πολλές ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με το σύντροφό σας αυτήν την εβδομάδα και θα κάνετε σχέδια για ταξίδια και αποδράσεις από τη καθημερινότητα.

7ΖΥΓΟΙ

Ολο το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο προς την οικογενειακή εστία. Επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι για να προσφέρετε την αγάπη και το χρόνο σας στα άτομα που σας χρειάζονται. Ισως νοιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε το χώρο σας και να επιφέρετε αλλαγές.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Το εξάγωνο του Δία Πλούτωνα που σας επηρεάζει, καθότι ο Δίας διανύει το ζώδιό σας, φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Η κοινωνική σας ζωή έχει γίνει πιο ζωηρή κι αυτό αυξάνει τα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας. Οι καινούργιοι άνθρωποι είναι ενδιαφέροντες και ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Όπως πάντα τυχερά τα παιδιά του Δία. Η Ν. Σελήνη μπορεί να φέρει έσοδα που προέρχονται από το μόχθο σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να γίνονται ανθηρά. Και ο αισθηματικός τομέας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Κι αυτό τονώνει το ηθικό και σας ωθεί να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Κρόνο θα σας δώσει την ώθηση να αφαιρέσετε από τη ζωή σας ό τι είναι περιττό και σαθρό. Μπορεί να σας πονέσει όταν το πραγματοποιήσετε, αλλά σύντομα θα νοιώσετε ότι έφυγε ένα βάρος από επάνω σας και θα νοιώσετε πιο ελαφριά.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Θα επιθυμήσετε να μείνετε μακριά από τα πολύβουα μέρη για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε ό τι δεν σας είναι σαφές και παραμένει μπερδεμένο. Μην ανησυχείτε καθότι την Παρασκευή εισέρχεται η Αφροδίτη και ο Ηλιος στο ζώδιό σας και θα σας ευνοήσουν σε όλους τους τομείς.

12ΙΧΘΥΕΣ

Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σας εφ όσον ασχοληθείτε με συλλογική δραστηριότητα. Η Ν. Σελήνη θα σας εμπνεύσει να κάνετε έντονη κοινωνική ζωή. Ταυτόχρονα θα έχετε και ρομαντική διάθεση. Το Σαββατοκύριακο θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.