Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων φέρνει στην Ελλάδα την Lausanne...

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων φέρνει στην Ελλάδα την Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne

Μέσω της νέας αυτής στρατηγικής συνεργασίας, που υλοποιεί ο εκπαιδευτικός πυλώνας του Ινστιτούτου, SETE Training, οι Έλληνες επαγγελματίες από το χώρο των τροφίμων και ποτών, καθώς και της διαχείρισης εσόδων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρία εξιδεικευμένα σεμινάρια, δύο στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα δύο σεμινάρια με τίτλο «Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων» θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα<https://www.eventora.com/el/Events/Value-Creation-In-The-Food-Service-Industry-Athens> από τις 26 Φεβρουαρίου 2018 έως την 1η Μαρτίου 2018 και στην Κρήτη<https://www.eventora.com/el/Events/Value-Creation-In-The-Food-Service-Industry-Heraklion> από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2018, αντίστοιχα. Στα σεμινάρια θα αναλυθούν θέματα σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού.

Το σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα<https://www.eventora.com/el/Events/Maximizing-Revenue-and-Managing-Distribution-Athens> από τις 27 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 2 Μαρτίου 2018. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και οι στρατηγικές διανομής σε ξενοδοχεία.

Τα 3 σεμινάρια θα παρακολουθήσουν, συνολικά, έως 75 επαγγελματίες.

Σχετικά με το Ecole hôtelière de Lausanne
Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές του για μία διεθνή καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Σχετικά με την εταιρεία Lausanne Hospitality Consulting
Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και στο Πεκίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.