Αρχική Δήμοι Πρόοδος στα έργα για τα αντιπλημμυρικά και τον καθαρισμό των ρεμάτων διαπιστώθηκε...

Πρόοδος στα έργα για τα αντιπλημμυρικά και τον καθαρισμό των ρεμάτων διαπιστώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη σε Παιανία και Σαρωνικό

Την πρόοδο του έργου «Κατασκευή Δικτύων Απορροής Ομβρίων Υδάτων Δήμου Παιανίας – Β Φάση» διαπίστωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κατά τη διάρκεια επίσκεψης του, μαζί με τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννη Ασπρουλάκη, στον χώρο εκτέλεσης του έργου την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο Παιανίας Σπύρο Στάμου και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Αλεξίου προκειμένου να εξετάσουν τα επιμέρους προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέχρι την τελική ολοκλήρωση του έργου που θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Παιανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο (προϋπολογισμού 27.050.000,00€), θα παραλαμβάνονται πλημμυρικές απορροές από μια λεκάνη περίπου 11.400 στρεμμάτων, ενώ στην παρούσα φάση με το τμήμα του έργου που έχει ήδη κατασκευαστεί και λειτουργεί, παραλαμβάνονται πλημμυρικές παροχές από 10.000 στρέμματα περίπου. Το υπόλοιπο τμήμα θα υλοποιηθεί με την ολοκλήρωση των αρχαιολογικών ερευνών και των απαλλοτριώσεων.

Στη συνέχεια, οι κύριοι Φιλίππου και Ασπρουλάκης μετέβησαν στον Δήμο Σαρωνικού όπου είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Τεχνικών Ανταποδοτικών Υπηρεσιών και Έργων Βασίλη Μπούτση και επισκέφθηκαν ρέματα της περιοχής για να διαπιστώσουν σε ποια έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού και να ενημερωθούν για τα ρέματα στα οποία εκκρεμεί ο καθαρισμός (π.χ. ρέμα Αγίας Τριάδος, ρέμα Αγίου Γεωργίου κ.α.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.