Αρχική Δήμοι Ολοκληρώθηκε η 14η Ονειρούπολη ξεπερνώντας σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενη

Ολοκληρώθηκε η 14η Ονειρούπολη ξεπερνώντας σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενη

Στο πλαίσιο της λήξης της Ονειρούπολης ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Με τη γεύση της απόλυτης επιτυχίας, της χαράς και της ευτυχίας ολοκληρώθηκε η 14η Ονειρούπολη ξεπερνώντας σε αριθμό επισκεπτών κάθε προηγούμενη. Για ακόμη μια χρονιά η Δράμα αναδείχθηκε η ιδανική πρωταγωνίστρια των εορτών. Μέσα σε όλες αυτές τις ημέρες καταφέραμε να ζωντανέψουμε το όνειρο, να απολαύσουμε το χωριό του Άη Βασίλη, να γεμίσουμε εμπειρίες, να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Καταφέραμε να χαρίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και να γεμίσουμε με ευτυχία και αγάπη τις καρδιές των επισκεπτών μας. Για ακόμη μια χρονιά η λάμψη της Ονειρούπολης απλώθηκε παντού. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές μας, οι οποίοι αποτελούν τους πιστούς οικοδεσπότες και φρουρούς στο χωριό της Ονειρούπολης.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς και τους επαγγελματικούς φορείς που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε διαπαραταξιακή επιτροπή και σχεδιάσαμε όλοι μαζί την Ονειρούπολη, που στήριξαν ουσιαστικά αυτόν τον θεσμό, που ενδυνάμωσαν αυτή την πανδαισία ήχων, χρωμάτων και γεύσεων, που ανέδειξαν αυτό το τόσο σπουδαίο γεγονός για όλους μας.

Ας μου επιτραπεί να συγχαρώ και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Γεώργιο Ψαρρά, και όλους τους συντελεστές αλλά και τους υπαλλήλους και τα μέλη της ΔΕΚΠΟΤΑ για την άψογη διοργάνωση. Βεβαίως, ευχαριστίες αξίζουν και σε όλους τους Συλλόγους, τους φορείς και τις αρχές που συμμετείχαν και αγκάλιασαν την Ονειρούπολη. Δίνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Ονειρούπολη, όλοι εδώ στη Δράμα. Καλή αντάμωση».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.