Αρχική Αεροπορικά Νέα Η AEGEAN «ταξιδεύει» την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Η AEGEAN «ταξιδεύει» την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Πιστή στη δέσμευσή της για συστηματική στήριξη του ελληνικού τουρισμού, η AEGEAN, παρουσίασε το 2017 την ενέργεια “Greece by Greeks”, με στόχο να ταξιδέψει τις μυστικές ομορφιές και παραδόσεις της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, η AEGEAN ένωσε τις δυνάμεις της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο και ξεκίνησε μια κοινή και φιλόδοξη προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας πώς μία τόσο μικρή χώρα, μπορεί να χωρέσει τόση ομορφιά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η AEGEAN κάλεσε όλους τους Έλληνες να  επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα greecebygreeks.gr και να μοιραστούν τα ξεχωριστά, δικά τους μυστικά. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 8.000 μυστικά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε έναν ψηφιακό χάρτη, έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό οδηγό για κάθε επισκέπτη της χώρας μας, που επιθυμεί  να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και να μάθει τα «μυστικά» της Ελλάδας. Κυρίαρχη θέση στην πλατφόρμα κατέχουν τα τοπικά έθιμα, οι παραδόσεις και τοπικές γιορτές και γεύσεις, μαγευτικές παραλίες, καταπράσινα δάση και  απόκρημνες πλαγιές, που  αναδεικνύουν την Ελλάδα σε ένα φιλόξενο και συναρπαστικό προορισμό.

Σήμερα, η AEGEAN «ταξιδεύει» τα μυστικά που συγκεντρώθηκαν σε ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε συνολικά 44 χώρες, μέσω μιας καμπάνιας προβολής της Ελλάδας, που στόχο της έχει να ενισχύσει τον εισερχόμενο τουρισμό. Όλα τα μυστικά βρίσκονται διαθέσιμα σε 7 γλώσσες στην ιστοσελίδα της AEGEAN.

Επισκεφθείτε το el.aegeanair.com σήμερα κιόλας και ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από περισσότερα από 10.000 μοναδικά μυστικά, που την κάνουν έναν τόσο ξεχωριστό και ιδανικό προορισμό για όλο τον χρόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.