Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «ΑΝΟΙΓΜΑ» THΣ MTC GROUP ΜΕΣΩ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ...

«ΑΝΟΙΓΜΑ» THΣ MTC GROUP ΜΕΣΩ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Πρωτοβουλία για προβολή προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων σε τρείς εκθέσεις του εξωτερικού αναλαμβάνει ο όμιλος MTC GROUP, μέσω της θυγατρικής του MORE GREECE.

Συγκεκριμένα, με περίπτερα που έχει ήδη κλείσει στις εκθέσεις της Νέας Υόρκης, του Ριάντ και του Ντουμπάϊ, θα δίνεται η δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού έπειτα από προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου ώστε, στη συνέχεια, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να έχουν την ευκαιρία σύναψης συμφωνιών με όσους εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.

Η έκθεση NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW , θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Ιανουαρίου, H «RIYADH 2018 TRAVEL FAIR», στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας από τις 10-13 Απριλίου και η « ARABIAN TRAVEL MARKET –ATM 2018», στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 22-25 Απριλίου.

Επικεφαλής της τετραμελούς αποστολής θα είναι ο κ. Κώστας Σκαγιάς, αντιπρόσωπος Αιγαίου και Corporate Relations Manager της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού.

Τόσο η αμερικανική όσο και οι αραβικές αγορές έχουν , τα τελευταία χρόνια, παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στην τουριστική κίνηση ,κυρίως προς Κυκλάδες, με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και τη φετινή χρονιά, ιδιαίτερα προς Μύκονο και Σαντορίνη.

Ο όμιλος, που γιορτάζει εφέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, ετοιμάζει και άλλες πρωτοβουλίες, τιμώντας το πελατολόγιο που την εμπιστεύτηκε όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.