Home Γαστρονομία Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «άνοιξε» από το πρώτο του τεύχος το περιοδικό  National Geographic , στην ειδική του έκδοση για το φαγητό.

Το πρώτο τεύχος του National Geographic Food, το οποίο εκδίδεται στην Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.

«Όλοι γνωρίζουν την αξία της προβολής στο National Geographic. Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά μας ατού στον τουρισμό και γι αυτό και φροντίσαμε να υπάρχει στο πρώτο τεύχος μια ολοσέλιδη καταχώριση που προβάλλει την Θεσσαλονίκη στην διεθνή γαστρονομία» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here