Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά “Christmas Artunes” στο Apolyto Creative Spot με ελεύθερη είσοδο

“Christmas Artunes” στο Apolyto Creative Spot με ελεύθερη είσοδο

Στις 19 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο event της εταιρείας, που είναι πλέον θεσμός στην τέχνη!

Ο ζωγράφος Χρίστος Καράς θα παρουσιάσει το ιδιαίτερο χαρακτικό του 2018, που σχεδίασε ειδικά για την εκδήλωσηΓια μία ακόμη χρονιά, η τέχνη φορά τα γιορτινά της στο Apolyto Creative Spot και υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη σε όσους σκέφτονται, εκφράζονται και ονειρεύονται δημιουργικά!

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19.00, το Εικαστικό Εργαστήρι Apolyto ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό που αγαπά και μοιράζεται την ομορφιά της τέχνης, και υποδέχεται φίλους και συνεργάτες με ένα ξεχωριστό μουσικοεικαστικό δρώμενο. Με θέμα “Artunes”, Ζωγραφική και Μουσική θα ‘συναντηθούν’ στους χώρους του Εργαστηρίου, σε ένα αναπάντεχο δημιουργικό ταίριασμα!

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ο κορυφαίος ζωγράφος Χρίστος Καράς, που φιλοτέχνησε το γούρι της νέας χρονιάς. Το μοναδικό χαρακτικό του 2018 θα παρουσιαστεί σε ‘επίσημη πρώτη’ στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Apolyto και θα διατεθεί σε περιορισμένα αντίτυπα στο κοινό της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, από το 1991, το Apolyto Creative Spot είναι σημείο αναφοράς στην παραγωγή και διάθεση έργων τέχνης, μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους ζωγράφους και εικαστικούς δημιουργούς της χώρας μας. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην Παλλήνη, που αποτελούν πρότυπο για την ελληνική εικαστική παραγωγή, η αληθινή τέχνη γίνεται προσιτή σε όλους όσοι την εκτιμούν και θέλουν να την κάνουν κομμάτι της καθημερινής τους ζωής, του προσωπικού ή επαγγελματικού τους χώρου.

Τα τελευταία χρόνια, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Apolyto αποτελεί ορόσημο για τον χώρο της τέχνης. Κι εφέτος, η ομάδα της εταιρείας μας περιμένει να γιορτάσουμε το κλείσιμο μιας δημιουργικής χρονιάς, με την αυθεντικότητα των Τεχνών, την ομορφιά της φόρμας και τη δύναμη των συναισθημάτων μας, και να καλωσορίσουμε το 2018 με νότες χαράς κι αισιοδοξίας!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλ. 210 2923849

Ημερομηνία εκδήλωσης Τρίτη 19/11/2017­
Διεύθυνση :Βορβολάκου 20 Παλλήνη Ώρες : 7μ.μ- 12 π.μ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2923849

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.