Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Cadre Juridique Du Tourisme En Grèce ή αλλιώς “Το Νομικό πλαίσιο του...

Cadre Juridique Du Tourisme En Grèce ή αλλιώς “Το Νομικό πλαίσιο του τουρισμού στην Ελλάδα” της Ευανθίας Καρδούλια

Κυκλοφόρησε το “Cadre Juridique Du Tourisme En Grèce“,
μια μελέτη για το “Το Νομικό Πλαίσιο Τουρισμού στην Ελλάδα”
Συγγραφέας, η Ευανθία Καρδούλια

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, ο τουρισμός έχει αυξηθεί σταθερά και έχει γίνει ολοένα και πιο διαφοροποιημένος, καθιστώντας τον έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οικονομικούς τομείς στον κόσμο.

Ο τουρισμός είναι ένας σημαντικός οικονομικός τομέας για την Ελλάδα, αποτελώντας μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος και απασχόλησης.

Δεδομένου ότι η οικονομία της Ελλάδας βασίζεται κυρίως στον τουρισμό, η προώθηση και η προστασία της πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ιδιαίτερης νομοθετικής και πολιτικής προσοχής.

Ο τουρισμός είναι, από τη φύση του, μια εγκάρσια δραστηριότητα και η επιστημονική του προσέγγιση στο νομικό πεδίο είναι πολύπλοκη δεδομένου ότι όλοι οι κλάδοι του δικαίου ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα, ιδίως το δημόσιο δίκαιο, το αστικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο κλπ.

Είναι ένα διεπιστημονικό θέμα με ευρύ περιεχόμενο, αφού οι πηγές και οι επιρροές του είναι πολυάριθμες. Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι να μελετήσει τους νομικούς κανόνες που ισχύουν για τον τουρισμό στην Ελλάδα από την άποψη του δημόσιου και το ιδιωτικού δίκαιου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.