Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσει με τη δική μας αισιόδοξη ματιά και την αναμονή εκπληκτικών θετικών γεγονότων. Καλωσορίζουμε τον Αρη στο Σκορπιό που έκανε την πανηγυρική είσοδό του την Κυριακή 10 του μήνα. Ο Αρης είναι ο πλανήτης που κυβερνάει τον Κριό ενώ, παραδοσιακά και πριν ανακαλυφτεί ο Πλούτωνας, ήταν κυβερνήτης του Σκορπιού. Τα αποτελέσματα του πλανήτη της δράσης και της έντασης μέσα στο βαθυστόχαστο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση έως τις 26 Ιανουαρίου 2018. Ο Αρης πυροδοτεί πάθη, επιθυμίες καθώς και συναισθήματα που συνήθως παραμένουν κρυφά. Η μυστικοπάθεια και η υπόγεια ενέργεια του Σκορπιού ενισχύεται από την παρουσία του Αρη. Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχούμε καθότι προκαλούμε μόνοι μας την αρνητικότητα.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την εργατική Σελήνη στην Παρθένο, η οποία ενδείκνυται για εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι άριστη για να οργανώσουμε με επιμέλεια την καθημερινότητα και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες. Ιδανική για ιατρικές εξετάσεις, για έναρξη υγιεινής διατροφής και γενικής καθαριότητας.

Στην αρχή της εβδομάδας επίσης το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στα περίπλοκα προβλήματα.

Την Τετάρτη 13/12 πραγματοποιείται η σύνοδος Ηλιου Ερμή που δεν ευνοεί την επικοινωνία καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά ευνοεί τις συζητήσεις για να επιτευχθεί η ταύτιση απόψεων.

Την Παρασκευή 15/12 η σύνοδος Ερμή Αφροδίτη ευνοεί συναντήσεις και επαφές καθώς και επιστροφές ατόμων (εραστών, φίλων και συγγενών) με τα οποία ίσως είχαμε πικραθεί στο παρελθόν.

Το Σάββατο 16/12 το τρίγωνο Ηλιου Ουρανού φέρνει απρόσμενες αλλαγές που μας οδηγούν στην επιτυχία των σχεδίων μας.

Την Κυριακή 17/12 μέσα σένα εορταστικό και λαμπερό κλίμα και με μία αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη θα ταξιδέψουμε γεωγραφικά και νοητικά θα σχεδιάσουμε ευχάριστες σύντομες αποδράσεις που θα ευφρανθεί η ψυχή μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στον Σκορπιό, κυβερνήτης σας, ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση και ευνοεί τα οικονομικά σας που τελευταία σας έχουν βυθίσει στην απαισιοδοξία. Αλλάξτε οπτική γωνία και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

2ΤΑΥΡΟΙ

Είστε πειθαρχημένοι εκ φύσεως. Και αυτό θα σας βοηθήσει να φροντίσετε την υγεία σας και να περιορίσετε τις σπατάλες ενέργειας. Μην κάνετε καταχρήσεις και μην κουράζεστε πέραν των δυνατοτήτων σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αρης στο Σκορπιό σας καλεί να είστε πειθαρχημένοι πράγμα που σας δυσκολεύει καθότι είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν υποτάσσεστε σε κανόνες. Επιβάλλεται, όμως, να αλλάξετε συνήθειες για την καλή σας υγεία.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Αρης στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού σας χαρίζει πάθος και όρεξη για δράση σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την ευεργετική επίδραση των πλανητών για να περάσετε όμορφα.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Αν και διανύετε μία ευτυχή περίοδο ο Αρης στο Σκορπιό θα σας φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή εστία. Προφανώς να αναγκαστείτε να φιλοξενήσετε άτομα που θα σας κουράσουν. Να το αποφύγετε !!!!!

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Σαν καλό μυρμηγκάκι εργάζεστε εντατικά για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας κουράζουν. Αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη κι αυτό θα σας ανακουφίσει ιδιαίτερα.

7ΖΥΓΟΙ

Σας συνιστώ να είστε πειθαρχημένοι και να μην ξεδώσετε στα πάθη που θα σας οδηγήσει ο Αρης στο Σκορπιό. Δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την αναμφισβήτητη ομορφιά σας εάν κάνετε καταχρήσεις.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Αρης στο ζώδιό σας θα χαρίσει δυναμισμό και όρεξη για δράση. Με αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε μην οδηγηθείτε σε λάθη καθώς θα υπερχειλίζετε από αυτοπεποίθηση.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Λίγη υπομονή ακόμη για σας τα χαρούμενα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Φεύγει σε λίγες μέρες ο Κρόνος από το ζώδιό σας που σας δίδαξε πολλά και με περισσότερη σοφία μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον Αρη στο Σκορπιό που δεν είναι πολύ καλή θέση για σας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Αρης στο Σκορπιό αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και πιο ευχάριστοι στις παρέες όπου όλοι σας αναζητούν. Θα μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας εφ όσον το επιδιώξετε.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Αρης στο Σκορπιό και επομένως στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας γίνεται πιεστικός. Ισως η κούραση και η εντατική εργασία σας φέρει εκνευρισμό που απαγορεύεται να διοχετεύσετε στα άτομα του επαγγελματικού στίβου.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ευτυχώς που ήρθε ο Αρης στο Σκορπιό και θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια πάθη και επιθυμίες που είχατε κρύψει εδώ και καιρό καθότι σας έλειπε το κουράγιο. Είστε σε μία εξαιρετικά δημιουργική φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.