Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek...

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo”

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ θα συμμετέχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08/12 έως και την Κυριακή 10/12/17, στο Metropolitan Expo Athens. Το Συμβούλιο ΕΛΙΤΟΥΡ θα έχει δυναμική παρουσία με τη συμμετοχή 6 σημαντικών εταιριών-μελών της: ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, ATHENS DENTAL TOURISM CLUSTER, EURODENTICA, GAMMA AIR MEDICAL.

H Διεθνής Έκθεση Τουρισμού εδραιώνεται όλο και περισσότερο ως το κορυφαίο σημείο συνάντησης, των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με τους εκπροσώπους του διεθνούς τουρισμού. Στην Έκθεση θα συμμετέχουν 150 διεθνείς Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες, ενώ θα πραγματοποιηθούν 6.000 και πλέον B2B συναντήσεις με τους εκθέτες, με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στη διεθνή αγορά. Φέτος, θα είναι ανανεωμένη σε θεματολογία, με ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, υπόσχοντας να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του Ελληνικού Τουρισμού. Παράλληλα, η έκθεση θα πραγματοποιήσει σημαντικό άνοιγμα στις αγορές της Ασίας με τη συμμετοχή Byers από την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ινδία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Health Tourism in Greece”, το Σάββατο 9/12 και ώρα 10:00 έως 14:00.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Υγείας και του Τουρισμού, ενώ το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού θα έχει δυναμική παρουσία με τη συμμετοχή της κας Κατσάπη Αγγελικής, μέλος ΔΣ ΕΛΙΤΟΥΡ, Managing Director Temos Hellas – Swiss Approval με θέμα ομιλίας «Ο ρόλος του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού στη διαμόρφωση των πολιτικών εξωστρέφειας και της στρατηγικής για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα: Η δυναμική και τα εμπόδια για τη δραστηριοποίηση στη Διεθνή Αγορά» (Σάββατο 9/12 στις 10:45 – 12:30: 1η Ενότητα – Το Επιχειρείν στον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα –Παρούσα Κατάσταση και Προοπτικές). Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα της ημερίδας που περιέχει όλες τις σημαντικές ομιλίες και των υπολοίπων μελών της ΕΛΙΤΟΥΡ που θα συμμετέχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.