Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέος Τρόπος Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων – Ημερομηνία υποβολής αιτημάτων παροχής Αιγίδας και...

Νέος Τρόπος Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων – Ημερομηνία υποβολής αιτημάτων παροχής Αιγίδας και Επιχορήγησης για την χειμερινή και θερινή περίοδο 2017-2018

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο πλαίσιο της τρέχουσας αναδιαμόρφωσης των διαδικασιών ενίσχυσης των Πολιτιστικών Φορέων και για τη δικαιότερη κατανομή των πόρων με έμφαση στην Περιφέρεια, καλεί όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πολιτιστικές δράσεις κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, να καταθέσουν τα αιτήματα τους για παροχή Αιγίδας και Επιχορήγησης στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, και για τις εκδηλώσεις της θερινής περιόδου έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και έγκαιρη αξιολόγησή τους.

Σε περίπτωση που φορείς επιθυμούν για την έγκαιρη διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο διάστημα της χειμερινής περιόδου, τα αιτήματά τους θα γίνονται δεκτά.

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξετάζονται καθώς δεν θα εντάσσονται στον ετήσιο σχεδιασμό και προϋπολογισμό του ΥΠΠΟΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.