Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ)

Νέα σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ)

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου,  ορίζεται η νέα σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η θητεία των μελών του ΚΣΝΜ είναι τριετής. Τα μέλη του Συμβουλίου έχουν ως εξής:

Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πρόεδρος.

Ελένη Σβολοπούλου, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο ΥΠ.ΠΟ.Α αναπληρούμενη από τον Σταύρο Σπυρόπουλο, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους  στο ΥΠ.ΠΟ.Α.          

Ελένη Κόρκα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από την Αικατερίνη Δελλαπόρτα, Προϊσταμένη του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου του ΥΠ.ΠΟ.Α.                     

Ευγενία Γατοπούλου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από τον Δημοσθένη Σβολόπουλο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων  του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Σιγανίδου Άννα, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων Αττικής, Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και Κυκλάδων του ΥΠ.ΠΟ.Α., αναπληρούμενη από τον Βασίλειο Κασκάνη, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Β. Ιονίου και Δυτ. Μακεδονίας του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Γεώργιος Παπανδρέου,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ν. Ιονίου του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενος από την Μερόπη Φράγκου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Υπηρεσίας  Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου  Αιγαίου του ΥΠ.ΠΟ.Α.   

Σοφία Χριστοφορίδου, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών  Έργων Κεντρικής  Μακεδονίας  του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από τον Ιωσήφ Φανουράκη, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κρήτης του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Κωνσταντίνος  Σπυράκος, Καθηγητής Δομοστατικής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, αναπληρούμενος από την Αικατερίνη Δελέγκου, Διδάκτωρα Χημείας.

Ιορδάνης Δημακόπουλος,  Επίτιμος Γενικός Διευθυντής  ΥΠ.ΠΟ.Α, Αρχιτέκτων, αναπληρούμενος από τον Βασίλειο Γκανιάτσα,Καθηγητή Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Ιωάννης Αίσωπος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αναπληρούμενος από τον Νικόλαο Μπελαβίλα, Αναπληρωτή Καθηγητή Αρχιτεκτονικής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Ανδρέας Γιακουμάτος, Καθηγητής Ιστορίας, Κριτικής Ανάλυσης και Θεωρίας Αρχιτεκτονικής στην Α.Σ.Κ.Τ., αναπληρούμενος από τον Παναγιώτη Τουρνικιώτη, Αρχιτέκτονα, καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Ελισσάβετ Βιντζηλαίου, Καθηγήτρια στο Ε.Μ.Π., Πολιτικό Μηχανικό, αναπληρούμενη από τον Χαράλαμπο Ιωαννίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή  Τομογραφίας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Σταματία Χατζηνικολάου, Επίτιμη Διευθύντρια του ΥΠ.ΠΟ.Α, αναπληρούμενη από την Πολυξένη Πολίτου, Φιλόλογο-Λαογράφο, Επιμελήτρια του Μουσείου Μπενάκη.

Γεώργιος Γκανασούλης, Γενικός Διευθυντής Πολεοδομίας  του Υ.Π.ΕΝ., ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναπληρούμενος από την Ειρήνη Ρίγγα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διατηρητέων Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικής Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων του ιδίου Υπουργείου.

Νικόλαος Φιντικάκης, Αρχιτέκτονας-Μηχανικός, ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος, αναπληρούμενος από την Σταυρούλα Καψιμάλη, Αρχιτέκτονα-Μηχανικό, μέλος του Τ.Ε.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.