Αρχική Αεροπορικά Νέα Η WIZZ AIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ...

Η WIZZ AIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ / LUTON

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ/LUTON
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ
ΝΑΥΛΟΙ ΑΠΟ:
€29.99 *
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WIZZ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 9 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων από την Αθήνα προς το Λονδίνο, τον πολύ δημοφιλή ευρωπαϊκό προορισμό. Η προσεχής σύνδεση της WIZZ θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου με καθημερινή πτήση, δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες να ανακαλύψουν μία από τις πιο “ζωντανές” πόλεις της Ευρώπης με ναύλους που ξεκινούν από μόλις €29.99*.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε πρόσφατα, η WIZZ ξεκινά φέτος την πτητική δραστηριότητά της από την Αθήνα. Προσφέροντας το 2018 συνολικά 9 δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, η WIZZ καταλαμβάνει τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες της, η WIZZ επενδύει διαρκώς στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, με στόχο να δημιουργεί πραγματικά οικονομικές ευκαιρίες για τους ταξιδιώτες. Εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη 2018 θα ξεκινήσουν επίσης τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα , Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους.

Το 2018, η WIZZ αυξάνει τη δραστηριότητά της κατά 657% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικά περισσότερες από 730.000 διαθέσιμες θέσεις στα δρομολόγια της εταιρείας προς και από την Ελλάδα. Επιπλέον, από την αρχή του 2017, 97.000 επιβάτες αξιοποίησαν τους χαμηλούς ναύλους της WIZZ και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος προς και από την Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Το εκτεταμένο δίκτυο της WIZZ από την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον 17 δρομολόγια σε 8 χώρες. Πετώντας από 6 ελληνικά αεροδρόμια, η εταιρεία ενισχύει την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική κίνηση και ενδυναμώνει τους επιχειρηματικούς δεσμούς με τις χώρες που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια.

Ο Chief Corporate Officer, Owain Jones, δήλωσε:

«Κατόπιν της πρόσφατης ανακοίνωσής μας για τα νέα δρομολόγια χαμηλού κόστους που ξεκινά η εταιρεία μας από την Αθήνα, με χαρά ανακοινώνουμε και την προσθήκη του Λονδίνου / Luton, του 9ου προορισμού που θα εξυπηρετείται από την Αθήνα το 2018. Αυξάνοντας και επεκτείνοντας το δίκτυό μας, κατέχουμε πλέον τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το νέο καθημερινό δρομολόγιο θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες, έτσι ώστε να επισκεφθούν μία από τις πιο «ζωντανέ»ς πόλεις της Ευρώπης, είτε για city break είτε για επαγγελματικό ταξίδι, με χαμηλούς ναύλους από €29.99*. Το φιλικό και αφοσιωμένο πλήρωμά μας αναμένει με χαρά να υποδεχθεί τους πελάτες μας στο στόλο μας, που είναι από τους νεότερους στην Ευρώπη.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόφαση της WIZZ να ξεκινήσει, στις 29 Απριλίου 2018, το καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας και Λοδίνου / Luton. Η εντυπωσιακή αυτή προσθήκη στο δίκτυο που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα – ο 9ος προορισμός της WIZZ κατά τη θερινή περίοδο 2018 –  αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η εξυπηρέτηση από την WIZZ του δρομολογίου του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί διαχρονικά τη διεθνή σύνδεση με την υψηλότερη επιβατική κίνηση από την Αθήνα, τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και για αναψυχή, θα διευρύνει τις επιλογές των επιβατών και θα συμβάλει σημαντικά στη δυναμική του δρομολογίου. Ευχόμαστε στη WIZZ κάθε επιτυχία και με χαρά αναμένουμε να υποδεχθούμε τις νέες πτήσεις της εταιρείας στο αεροδρόμιό μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.