Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Turkish Airlines παρέλαβε το πρώτο Boeing 777 Freighter

Η Turkish Airlines παρέλαβε το πρώτο Boeing 777 Freighter

Η Turkish Airlines παρέλαβε το πρώτο Boeing 777 Freighter

Η Turkish Airlines και η Boeing γιόρτασαν την παράδοση του πρώτου εμπορικού αεροσκάφους 777. Πρόκειται για το πρώτο από τα δυο αεροσκάφη 777 Freighters που έχει παραγγείλει για φέτος η Turkish Airlines.

«Η παραλαβή του πρώτου μας 777 Freighter αποτελεί ορόσημο στην εμπορευματική μας δραστηριότητα», δήλωσε ο İlker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines. «Η Turkish Cargo, μια σημαντική θυγατρική της Turkish Airlines, έχει αυξήσει από την αρχή του χρόνου τους προορισμούς των εμπορικών της αεροσκαφών από 55 σε 73, φθάνοντας το ένα εκατομμύριο τόνους φορτίου, που αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 29% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Η σημαντική αυτή παραλαβή, η οποία θα αποδώσει μεγάλη αξία στις ταχέως αναπτυσσόμενες δραστηριότητες cargo της εταιρείας, θα επιτρέψει στην Turkish Cargo να ανταγωνιστεί πιο δυναμικά, να επεκτείνει το δίκτυό της και να φτάσει σε νέους κοντινούς και μακρινούς προορισμούς από τη βάση μας στην Istanbul».

«Με ιδιαίτερη χαρά παραδίδουμε το 777 Freighter στην Turkish Airlines» τόνισε ο Marty Bentrott, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Boeing Commercial Airplanes για τη Μέση Ανατολή, την Τουρκία, τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία και την Αφρική. Οι δυνατότητες του συγκεκριμένου αεροσκάφους, σε συνδυασμό με την αυξημένη χωρητικότητα φορτίου, το καθιστά ένα τέλειο αεροσκάφος για την Turkish Airlines για να συνεχίσει να αναπτύσσει κερδοφόρα την παγκόσμια αγορά cargo”.

Το 777 Freighter, το μεγαλύτερο φορτηγό αεροσκάφος δυο κινητήρων παγκοσμίως, βασίζεται στο τεχνολογικά προηγμένο επιβατικό αεροσκάφος 777-200LR (Longer Range) και μπορεί να διανύσει απόσταση 4.900 ναυτικών μιλίων (9.070 χιλιόμετρα) με πλήρες ωφέλιμο φορτίο 112 τόνων (102 μετρικοί τόνοι ή 102.000 κιλά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.