Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσημο Εορταστικό Δείπνο για τα 20χρονα του ΣΤΕΚ

Επίσημο Εορταστικό Δείπνο για τα 20χρονα του ΣΤΕΚ

ΣΤΕΚ - Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

Πραγματοποιείται στις 08 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό το Επίσημο Εορταστικό Δείπνο για τα 20χρονα του ΣΤΕΚ (Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου).

Το δείπνο θα τιμήσει με την παρουσία του και θα προσφωνήσει χαιρετισμό ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος του ΣΤΕΚ, κ. Άκης Βαβλίτης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Άκης Βαβλίτης θα επικεντρωθεί στα κυριότερα επιτεύγματα του Συνδέσμου καθόλη την πορεία των 20 αυτών ετών και στις αναγκαίες προϋποθέσεις για διασφάλιση μιας βιώσιμης και ανταγωνιστικής αναπτυξιακής πορείας για τον τουρισμό.

Στο επίσημο δείπνο για τον εορτασμό των 20 χρόνων του ΣΤΕΚ, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των τακτικών και συνδεδεμένων μελών του Συνδέσμου καθώς και αξιωματούχοι του κράτους, ημικρατικών οργανισμών, των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών συνδέσμων του ευρύτερου τομέα του τουρισμού και των συντεχνιών του τόπου.

Τη βραδιά θα ανοίξει μικρή μουσική εκδήλωση από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Νέων Ταλέντων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Ματθαίου Καριόλου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η RCB Bank, η KPMG και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.