Αρχική Αεροπορικά Νέα Απονομή Αριστείου Τουρισμού στην Athens Flying Week 

Απονομή Αριστείου Τουρισμού στην Athens Flying Week 

Η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας Athens Flying Week, τιμήθηκε με τη διάκριση της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης διοργάνωσης στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στο πλαίσιο της συνάντησης TREASURES OF GREEK TOURISM που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο KING GEORGE.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της ATHENS FLYING WEEK κύριος Παναγιώτης Ποδηματάς παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε την τεράστια σημασία της ανάπτυξης του Θεματικού Τουρισμού σε όλα τα επίπεδα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους περισσότερους από 300.000 θεατές που τα 6 συνεχή χρόνια της διοργάνωσης γέμισαν τα αεροδρόμια του Τατοϊου και της Τανάγρας συμμετέχοντας στον ενθουσιασμό της αεροπορικής ιδέας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον ΕΟΤ, που αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της διοργάνωσης αυτής στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα την πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση αλλά και όλους τους χορηγούς που πιστεύοντας στη δυναμική μιας πρωτότυπης και μαζικής διοργάνωσης ειδικού ενδιαφέροντος, πλαισίωσαν τις αεροπορικές επιδείξεις με την παρουσία τους στους χώρους του κοινού και μοιράστηκαν με τους 300.000 επισκέπτες μας τη συμμετοχή τους.

Η βράβευση αυτή αποτελεί άλλη μία αναγνώριση για μια πρωτοβουλία που αποτελεί άριστο δείγμα των διευρυμένων εμπειριών που περιέχει το νέο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Πλούσια σε συμμετοχές και θέαμα η Athens Flying Week έχει φιλοξενήσει πτητικά σχήματα 20 χωρών  Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής!!!

Ανταποκριτές ειδικού τύπου ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο και διαπιστεύθηκαν για τις 2 ημέρες του airshow αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, η πρώτη ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για το 2016 που έγινε από την ΙΑΠΩΝΙΑ!!!!! Το ATHENS FLYING WEEK International Airshow αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Αυτή η μεγαλειώδης Αεροπορική Εβδομάδα, τοποθετεί την Ελλάδα στο χάρτη των ευρωπαϊκών κρατών με ένα από τα εντυπωσιακότερα show αεροπορικών επιδείξεων, συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας με την προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα προάγει την αεροπορική ιδέα εισάγοντας το ευρύ κοινό στο μαγικό κόσμο της αεροπορίας.

Η AFW συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα επίσημα Air Shows’ calendars (https://www.milavia.net/airshows/calendar/showdates-2016-europe.html ) μαζί με αντίστοιχες ετήσιες διοργανώσεις που αποτελούν εδώ και δεκαετίες μέρος της κουλτούρας των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας.

Παραθέτουμε τα σχόλια σχετικά με  διοργάνωση περασμένης χρονιάς από τη διεθνή αεροπορική ιστοσελίδα www.milavia.net  :

«Despite its young age and its size today, the Athens Flying Week can be compared with other bigger and better known shows in Europe like Rome or Malta. Although Greece is facing big problems with its economy, the hospitality and the enthusiasm of the people who organize the show reveal a great will to overcome any kind of problems and transform this small event into a great established airshow»

( http://www.milavia.net/airshows/athens-flying-week-2015/ )

Πολύ ενθουσιώδη ήταν και τα σχόλια έμπειρων αεροπόρων που έχουν συμμετάσχει στις περισσότερες αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις, όπως αυτό  του πιλότου των Red Arrows, Matt Masters:

“The show is fantastic, I love the variety of display teams that are here over the weekend, there is also the Polish team, the Egyptian team, gliders, other front line jets like F16, MIG 29, so there’s lots to see for everybody. We had a fantastic reaction from the crowd, very positive reaction!”

Φέτος, το μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, “Athens Flying Week International Air Show’’ αναβαθμίστηκε και  από την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην ΤΑΝΑΓΡΑ, έδωσε την ευκαιρία στους θεατές να ζήσουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τους αεροσκαφών τζετ από απόσταση αναπνοής και να απολαύσουν ένα αεροπορικό υπερθέαμα από 30 ομάδες που ήρθαν από 12 διαφορετικές χώρες, μεταξύ άλλων Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Ολλανδία, Πολωνία, Αγγλία, Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.