Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επετειακή Παρουσία της Τ & T Executive στη Greek Tourism Expo

Επετειακή Παρουσία της Τ & T Executive στη Greek Tourism Expo

Με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες προοπτικές ανάπτυξης η “T&T Executive” συμμετείχε στην έκθεση Greek Tourism Expo, γιορτάζοντας 20 χρόνια εμπειριών και επαγγελματικών επιτυχιών.

Οι σημαίες των 40 και πλέον χωρών από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική που ο πολύπειρος DMC δραστηριοποιείται εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα, σχημάτισαν το εντυπωσιακό θαυμαστικό που κοσμούσε το φόντο του περιπτέρου και πλαισίωσε τις δεκάδες συναντήσεις με το ταξιδιωτικό κοινό και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, η τριμελής αποστολή που στελέχωσε το περίπτερο με επικεφαλής την κυρία Τόνια Επιφάνη, Πρόεδρο της “T& T Executive”, πραγματοποίησε προγραμματισμένες επαφές σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα με travel specialists και Tour Operators από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και ΗΠΑ δίνοντας το στίγμα των εξατομικευμένων υπηρεσιών και των συνεδριακών δυνατοτήτων της εταιρίας, όπως άλλωστε συνοψίζονται στο νέο μοντέρνο προωθητικό υλικό με σύνθημα: “Destination: Τhe World – Destiny: Οne Word. You.”

«Με εφόδιο την εμπιστοσύνη παγκόσμιων οργανισμών και διεθνών φορέων που κερδίζουμε καθημερινά μέσα από υπηρεσίες Συνεδριακού Τουρισμού υψηλής ποιοτικής στάθμης, διευρύνουμε διαρκώς τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες με νέα καινοτόμα προϊόντα, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη», δήλωσε στο τέλος της έκθεσης, η κυρία Επιφάνη που προγραμματίζει νέες δράσεις ανοίγματος αγορών για το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.