Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά The Vorres Museum: Φυτεύουμε το μεγάλο παρτέρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

The Vorres Museum: Φυτεύουμε το μεγάλο παρτέρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Οι κήποι του Μουσείου Βορρέ αλλάζουν και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος. Με ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια, οι κήποι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα του, και συνιστούν οι ίδιοι ένα ζωντανό μουσείο της μεσογειακής χλωρίδας στους πρόποδες του Υμηττού.
Ο βοτανολόγος Λευτέρης Δαριώτης (Liberto Dario) τους επαναπροσδιορίζει και με γνώμονα το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα, αναπροσαρμόζει τις φυτεύσεις χρησιμοποιώντας φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία, προσαρμοσμένα στις κλιματολογικές συνθήκες τις περιοχής μας και επιλέγει είδη ενδημικά των περιοχών της γης με εύκρατο μεσογειακό κλίμα για να αυξήσει την ποικιλία σε ένα πλαίσιο ενίσχυσης της βιωσιμότητας τους.
 
Με την ευγενική υποστήριξη του MGS (Mediterranean Garden Society) φυτεύουμε την Κυριακή αυτή το μεγάλο παρτέρι και μπορείτε μικροί και μεγάλοι να προσέλθετε με «στολή εργασίας» για να συμμετέχετε στις εργασίες, να περιηγηθείτε στους κήπους του ή να επισκεφθείτε την πινακοθήκη και το λαογραφικό τμήμα του Μουσείου.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου,
Ώρα:11.30 π.μ.The Vorres Museum · Παιανία, Attica
Πάροδος Διαδόχου Κων/νου 1, 190 02 Παιανία
Τηλ. 21 0664 4771
mail: info@vorresmuseum

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.