Αρχική Βραβεία Greek Exports Awards 2017

Greek Exports Awards 2017

Ο θεσμός επιβράβευσής των Ελλήνων εξαγωγέων επιστρέφει για 6η χρονιά υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Για 6η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2017, υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, τη 1 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξει και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα από 19 συνολικά βραβεία, σε 4 διαφορετικές κατηγορίες εξαγωγικής δραστηριότητας για το 2017.

Στο πλαίσιο  αυτό και για πρώτη φορά η Ethos Media σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει ένα 2ήμερο event αφιερωμένο στις εξαγωγές με τίτλο «Greek International Buyers Meetings», το οποίο θα πραγματοποιηθεί 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2017 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Σε αυτό το event εξασφαλίζεται σε εξαγωγείς ή δυνητικούς εξαγωγείς η μοναδική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με Κορυφαίους Διεθνείς Buyers από τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών και να συζητήσουν μαζί τους θέματα συνεργασίας και εξαγωγικής διαδικασίας στην αγορά και στον κλάδο που δραστηριοποιείται ο κάθε Buyer. 

Εξέχουσα καινοτομία αποτελεί η πρόκληση που δίνεται στον μεγάλο νικητή της βραδιάς, να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκής εμβέλειας forum που διεξάγει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Εισαγωγέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2018 στη Γερμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.