Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 20 – 27 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

20 – 27 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μία ταξιδιάρικη Σελήνη στον Τοξότη που χαρίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη διάθεσή μας. Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου οι ιδέες είναι προοδευτικές χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Την Τετάρτη ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και βελτιώνει τη διάθεση καθώς αλλάζει η οπτική γωνία από όπου βλέπουμε τη ζωή.

Την Πέμπτη ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή τροχιά και επανερχόμαστε να ονειρευόμαστε.

Την Κυριακή η ημέρα διακατέχεται από ρομαντισμό και μας ωθεί να την περάσουμε με αγαπημένα άτομα.

Ας εξετάσουμε την επιρροή που θα έχουν τα άστρα για κάθε ζώδιο.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Το μόνο που σας απασχολεί αυτήν την εβδομάδα είναι μία εμμονή στον επαγγελματικό στίβο που ενισχύεται από το πάθος και την αφοσίωση στην καριέρα σας. Ευτυχώς που η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή σας.

2ΤΑΥΡΟΙ

Ο Αρης στο Ζυγό σας αφυπνίζει την ανάγκη να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας καθότι νοιώθετε κούραση στο χώρο της εργασίας. Δεν είναι άσκοπο να επισκεφτείτε έναν ειδικό για να σας καθησυχάσει. Αλλάζουν οι προτεραιότητες στην ιεραρχία αξιών στη ζωή σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Πέμπτη κάνει την είσοδό του ο Ηλιος στον Τοξότη και ρίχνει το φως στη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Βγάζει στην επιφάνεια τα θέματα που χρήζουν επίλυση και διαφάνεια. Καλά είναι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θέματα εργασιακά και υγείας θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Ηλιος θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας φέρνει ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να νοιώσετε έντονα ερωτικά συναισθήματα.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Σίγουρα δεν θα πλήξετε αυτήν την εβδομάδα καθότι είστε ιδιαίτερα δραστήριοι χάρη στον Αρη στο Ζυγό. Θα κάνετε συζητήσεις και θα έχετε μετακινήσεις που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε καινούργια ενδιαφέροντα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας για να σας χαροποιήσουν.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η οικογενειακή εστία και οι υποχρεώσεις της θα σας απορροφήσουν. Τα άτομα της δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με άλλες δραστηριότητες. Κι αυτό θα το κάνετε αγόγγυστα καθώς έχετε πάντα ψηλά την αίσθηση του καθήκοντος ως το μοναδικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

7ΖΥΓΟΙ

Το χρήμα σας γοητεύει πάντα καθότι σας αρέσει η χλιδή και τα ακριβά πράγματα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σας επηρεάσει και θα σας ωθήσει σε μία καταναλωτική τάση. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν βελτίωση και θα σας επιτρέψουν να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να τα αντιμετωπίσετε. Είστε ευφυείς και έχετε στόχους τους οποίους μεθοδεύετε με επιμέλεια γι αυτό και έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας πάντα. Σας διακατέχει μία αισιοδοξία που βοηθά να δείτε τα πράγματα με θετική ματιά.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Ερχεται η ωραιότερη περίοδος της χρονιάς. Από την Πέμπτη ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Είστε και νοιώθετε πιο λαμπεροί και αισιόδοξοι από ποτέ. Κι αυτό σας βοηθά να κάνετε νέες θετικές γνωριμίες με πολλές υποσχέσεις.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η συλλογική δράση σας βοηθά να επεκτείνετε τα σχέδιά σας. Η διάθεση σας είναι στα ύψη. Οι φίλοι σας βοηθούν να ξεκινήσετε κάτι μαζί. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τις αναμφισβήτητες ικανότητές σας. Ο Ηλιος στον Τοξότη σας ωθεί να κάνετε απολογισμό της δραστηριότητάς σας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μία αισιόδοξη ματιά με την οποία αντιμετωπίζετε τα πράγματα σας βοηθά να δείτε τη ζωή πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Εάν σκεφτείτε ότι τα περισσότερα πράγματα είναι στο μυαλό μας θα κατανοήσετε πόσο χρήσιμο είναι να αλλάξουμε οπτική γωνία.

12ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και τρέχετε για να προλάβετε τις εκκρεμότητες. Και καλά κάνετε αφού αυτό σας χαλαρώνει και σας βοηθά να βάλετε μία τάξη. Θέματα καριέρας θα λυθούν με γνώμονα τη σοφία σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.