Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 13 – 20 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

13 – 20 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι το πάθος που δημιουργεί ο Σκορπιός, το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο ενισχύεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία. Η Αφροδίτη δεν είναι μόνον ο πλανήτης του έρωτα, αλλά και των οικονομικών. Αρα αυτή η όψη θα φέρει και οικονομικά οφέλη.

Η Δευτέρα 13 του μήνα το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις και λανθασμένες αξιολογήσεις των πραγμάτων και των ατόμων που συναντάμε. Χρειάζεται, λοιπόν, λίγη προσοχή. Ισως πρέπει να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας.

Η εβδομάδα θα κυλήσει με ερωτική διάθεση, αλλά και με εντάσεις, τις οποίες μπορούμε να αποφύγουμε εφ όσον γνωρίζουμε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Την Παρασκευή στις 17 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο ( θετική όψη) του Ερμή με τον Αρη. Εδώ μπορεί να υπάρξουν συμφωνίες και ο λόγος να είναι κοφτερός, αλλά με σωστή απόδοση.

Το Σάββατο 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Ν. Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Εχουμε πει επανειλημμένα ότι η Ν. Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Στην προκείμενη περίπτωση, καθώς ο Σκορπιός είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού, ό τι ξεκινήσουμε το Σάββατο θα έχει μακροβιότητα.

Το τετράγωνο του Αρη με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή του με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα ημέρα Κυριακή, απαιτεί προσοχή καθώς δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα με εντάσεις και πιθανή βία.

Ας εξετάσουμε την επιρροή που θα έχουν τα άστρα για κάθε ζώδιο.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί τη ρύθμιση πάνω στα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους. Οι σχέσεις σας μπορεί να επαναπροσδιοριστούν με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από κάτι που σας καταπιέζει. Προφανώς να κάνετε μία νέα αρχή στο γάμο σας η σε μία συνεργασία.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευνοική για σας αυτή η εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει λύσεις σε θέματα υγείας. Επίσης εάν είστε άνεργοι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρείτε εργασία με καλές προοπτικές που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Σκορπιό θα σας φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα διευρύνει το περίγυρο σας. Μπορεί να ψυχαγωγηθείτε και να κάνετε δημιουργικά σχέδια που θα ευοδωθούν.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Μία μετακόμιση μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να σας ανανεώσει. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχουν τα νέα ζευγάρια που μπορεί να δουν την αύξηση των μελών της οικογενειακής εστίας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσετε με αυτή τη Ν. Σελήνη. Να ασχοληθείτε με τη συγγραφή η να σχεδιάσετε ένα ταξίδι αναψυχής. Πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα νέο ευχάριστο πρόσωπο.

7ΖΥΓΟΙ

Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες όχι μόνο με τη Ν. Σελήνη, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Προφανώς να αυξηθούν τα έσοδά σας λόγω μόχθου, αλλά μην ξεχνάτε το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Βρίσκεστε στο μήνα των γενεθλίων σας και όλα βαίνουν προς το καλύτερο. Από τη διάθεσή σας έως την υλοποίηση των στόχων σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη αυτή τη φορά σας καλεί να σοβαρευτείτε και να κάνετε ενδοσκόπηση που κάνετε σπάνια. Μπορεί να επιθυμήσετε τη συντροφιά του εαυτού σας, πράγμα το οποίο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σας και να σας δώσουν χαρά. Προφανώς να έχετε ανάγκη να διευρύνετε τον αριθμό του περίγυρου σας και αυτό να το πετύχετε με τη Ν. Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος κυρίως για εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Προφανώς ένα άτομο κύρους θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Μεγάλη επιθυμία θα σημειωθεί από μέρους σας για να διευρύνετε τις γνώσεις σας με ανώτερες σπουδές. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό γι αυτό το λόγο. Θα έχετε ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.