Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης...

Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης στη Μάνδρα

Στη δημιουργία σταθερού δικτύου διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού και ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδικά για τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας που δεν έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά που συγκεντρώνει η Περιφέρεια Αττικής στο Δημαρχείο Μάνδρας, προχώρησαν η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση των πληγέντων πολιτών (ειδικά όσων δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης, όπως ηλικιωμένων, κ.ά.) στο μοναδικό ως σήμερα σημείο διανομής τροφίμων και εμφιαλωμένου νερού στο Δημαρχείο Μάνδρας, δημιουργήθηκαν τρία αποκεντρωμένα σημεία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις ακόλουθες διευθύνσεις στη Μάνδρα:

Σημείο 1ο: Πλατεία Αγίου Κων/νου, οδός Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 76

Σημείο 2ο: Πλατεία Ειρήνης, Κοροπούλη και Σπετσών

Σημείο 3ο: 2ο Δημοτικό Σχολείο, Αιόλου και 25ης Μαρτίου

Τα τρία αυτά σημεία ενεργοποιήθηκαν από το Σάββατο, 18/11 και από σήμερα, Κυριακή, 19/11, λειτουργούν διαρκώς από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Επιπλέον για μεμονωμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης, θα γίνεται διανομή κατ’ οίκον.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τυποποιημένα προϊόντα και νερά, μπορούν να τα αποστέλλουν απευθείας είτε στα προαναφερθέντα σημεία είτε στο Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) της Περιφέρειας Αττικής (στην Εσπλανάδα – πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού).

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με το Δίκτυο Διανομής Τροφίμων και Εμφιαλωμένων Νερών, οι πολίτες μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210-4819001.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.