Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες κατοίκους της Δυτικής Αττικής, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της στην Παλλήνη.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καλούμε τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής που ενδιαφέρονται να παρέχουν στήριξη και ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες, να προσέρχονται καθημερινά από τις 8:00πμ έως τις 3:00μ.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής (17ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος, Παλλήνη – τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 2005103, 213 2005122 και 213 2005124) και να προσφέρουν ό,τι μπορούν για την κάλυψη των αναγκών των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Συλλέγουμε:

  • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)
  • Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ)
  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Κουβέρτες, αδιάβροχα, γαλότσες
  • Σκούπες, φαράσια, φτυάρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.