Αρχική Αεροπορικά Νέα Προνομιακές τιμές για τις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Τουρκία

Προνομιακές τιμές για τις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Τουρκία

Προνομιακές τιμές για τις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Τουρκία

Οι επιβάτες έχουν τώρα την ευκαιρία να ανακαλύψουν την İstanbul και άλλες περιοχές της Τουρκίας με αποκλειστικούς ναύλους που προσφέρει η Turkish Airlines.

Η Turkish Airlines προσφέρει τώρα τη δυνατότητα για πτήση μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς την İstanbul, με εισιτήρια που ξεκινούν από 109 Ευρώ. Με επιπλέον 54 ευρώ οι επιβάτες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό εντός Τουρκίας. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια τα οποία θα εκδοθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2017 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έως τις 15 Μαρτίου 2018.

Η προσφορά συμπεριλαμβάνει: φόρους, τέλη, προσαυξήσεις κλπ. και ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας (λόγω περιορισμένης χωρητικότητας). Η προσφορά δεν ισχύει για αναχωρήσεις από 23 Δεκεμβρίου 2017 έως 1 Ιανουαρίου 2018 και για αφίξεις από 01 Ιανουαρίου 2018 έως 10 Ιανουαρίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.