Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος AccorHotels γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας

Ο Όμιλος AccorHotels γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας

Στις 19 Νοεμβρίου, τα ξενοδοχεία του Ομίλου παγκοσμίως άνοιξαν τις πόρτες τους στους ήρωες της καθημερινής ζωής
 
Η υπηρεσία AccorLocal εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τα AccorHotels

#welcomeheroes: μία παγκόσμια επετειακή γιορτή

Στις 19 Νοεμβρίου 2017, περίπου 2.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους ήρωες της καθημερινής ζωής, άνδρες και γυναίκες: πυροσβέστες, νοσηλευτές, δάσκαλους, εργάτες, ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων, που εργάζονται καθημερινά για να καλύπτουν τις ανάγκες των κοινοτήτων τους. Ήταν μια ευκαιρία για όσους εργάζονται στα ξενοδοχεία, που επίσης συμμετέχουν ενεργά στη ζωή μίας κοινότητας, να καλωσορίσουν και να ευχαριστήσουν τους καθημερινούς ήρωες παίρνοντας μαζί πρωινό, διοργανώνοντας ένα μπάρμπεκιου, απολαμβάνοντας μία συναυλία και άλλες δράσεις.

Υπηρεσίες που διευκολύνουν και εμπλουτίζουν την καθημερινή εμπειρία στις κοινότητες μας
Με μία νέα υπηρεσία, την AccorLocal, ο Όμιλος δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων να προσφέρουν τα προϊόντα τους στα ξενοδοχεία του. Από την πλευρά τους, τα ξενοδοχεία έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε πελάτες που δεν διαμένουν στους χώρους τους. Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος AccorHotels συνδυάζει την τεχνογνωσία της φιλοξενίας και την τοπική εμπειρία, και, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, εισάγει έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης για τις κοινωνικές ομάδες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, στα ξενοδοχεία και στις τοπικές επιχειρήσεις.

Καθημερινές υπηρεσίες στο χώρο του ξενοδοχείου
Η επιθυμία όσων επισκέπτονται ένα μέρος να αγοράσουν τοπικά προϊόντα πολλές φορές δεν πραγματοποιείται λόγω χρονικών περιορισμών. Από την άλλη, η αγορά και η παράδοση προϊόντων μέσω online διαδικασιών δεν εξασφαλίζουν πάντοτε ότι θα αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης. Για αυτούς τους λόγους, ο Όμιλος προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε όσους μένουν σε περιοχές κοντινές με τα ξενοδοχεία Accor να απολαμβάνουν σε μόνιμη βάση  τις υπηρεσίες από ντόπιους τεχνίτες, καταστηματάρχες και άλλους προμηθευτές, μέσα στο χώρο των ξενοδοχείων.

Μέσω της υπηρεσίας AccorLocal, τα ξενοδοχεία μπορούν να καθορίσουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν να προτείνουν, σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες και τις δικές τους σχέσεις με τους καταστηματάρχες της περιοχής. Παράλληλα, προσφέρονται και άλλες υπηρεσίες μέσω ευρύτερων συνεργασιών. Αυτές περιλαμβάνουν: ανθοδέσμες που παραδίδονται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, χάρη στη συνεργασία με τις Pampa, Bergamotte και άλλους. Μαθήματα γιόγκα, pilates και χαλάρωσης από το Oly Be, που προσφέρονται σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Ψωμί πολυτελείας που παραδίδεται από την Poilâne. Διαρκώς διαθέσιμη δυνατότητα παραλαβής καψουλών Nespresso και εναπόθεσης χρησιμοποιημένων. 24ωρη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων με χρέωση ανά ώρα σε συνεργασία με τη Hertz.

Ξενοδοχειακές υπηρεσίες, κάθε μέρα
Τα ίδια τα ξενοδοχεία προσφέρουν περισσότερα μέσω της υπηρεσία AccorLocal. Με μερικά μόνο κλικ, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει μια υπηρεσία που προσφέρεται από ένα ξενοδοχείο στη γειτονιά του, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κράτηση σε δωμάτιο. Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών φιλοξενίας, όπως σε ιαματικά λουτρά, πισίνες, αίθουσες γυμναστικής, χώρους εργασίας, πρωινό σε πακέτο, καθώς και σε άπειρες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως πρόσβαση σε εκτυπωτές, επαγγελματικό εξοπλισμό σιδερώματος, στάθμευση υπό παρακολούθηση, κ.ά.

Η τοπική εμπειρία μέσα από ένα ψηφιακό κανάλι σε όλον τον κόσμο
Η εφαρμογή AccorLocal έχει περίπου 3.000 ενεργούς χρήστες και προσφέρει εκατοντάδες υπηρεσίες σε περισσότερα από 250 ξενοδοχεία στη Γαλλία, ενώ θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2018 και 2019 σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο.

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AccorHotels, δήλωσε: «Εδώ και 50 χρόνια, εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο έχουν εμπιστευθεί την εμπειρία των AccorHotels στον τομέα της φιλοξενίας. Όσοι περνούν την πόρτα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία μας, είναι σίγουροι ότι περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι, παθιασμένοι με το μοναδικό savoir-faire στον τομέα της φιλοξενίας και της εξυπηρέτησης, θα τους προσφέρουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Αυτό το προνόμιο θα είναι πλέον διαθέσιμο και στις τοπικές κοινωνίες, καθώς αναπτύξαμε ένα πρωτοποριακό μοντέλο, που αναπτύσσει κοινωνικές σχέσεις και δημιουργεί αξία για τις μικρές επιχειρήσεις, τις τοπικές κοινότητες και το προσωπικό των ξενοδοχείων μας.

Σε μία ιστορία γεμάτη με τολμηρές πρωτοβουλίες που στέφθηκαν με επιτυχία, ο Όμιλος AccorHotels γράφει άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο με την υπηρεσία AccorLocal και την εκδήλωση #WelcomeHeroes. Όλα τα βήματα που έχουμε κάνει μπορεί να μη μας οδήγησαν εκεί που περιμέναμε, αλλά οπωσδήποτε φτάσαμε εκεί που δικαιωματικά ανήκουμε, σε χώρους γεμάτους ζωή στην καρδιά των πόλεων. Η υπηρεσία AccorLocal σηματοδοτεί λοιπόν ένα νέο στάδιο στη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την υπόσχεσή μας να εμπλουτίζουμε τις καθημερινές εμπειρίες όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.