Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa δωρίζει ένα ευρώ με κάθε αγορά που γίνεται εν πτήσει...

Η Lufthansa δωρίζει ένα ευρώ με κάθε αγορά που γίνεται εν πτήσει για να στηρίξει το έργο της help alliance

Η Lufthansa δωρίζει ένα ευρώ με κάθε αγορά που γίνεται εν πτήσει για να στηρίξει το έργο της help alliance

Με τις αγορές προϊόντων εν πτήσει οι επιβάτες της Lufthansa προσφέρουν όχι μόνο ένα δώρο στον εαυτό τους, αλλά και σε άλλους ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη. Ξεκινώντας ήδη από την 1η Νοεμβρίου η Lufthansa για κάθε αγορά που γίνεται εντός των αεροσκαφών της κατά τη διάρκεια των πτήσεων, δωρίζει ένα ευρώ στο έργο “India Sponsoring Circle” της help alliance της Lufthansa. Για τις αγορές τους οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 200 προϊόντα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, δώρα και προϊόντα ψυχαγωγίας. Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα lh.com/preflightshopping προσφέρονται 82 επιπλέον προϊόντα τα οποία οι επιβάτες μπορούν να παραγγείλουν πριν την πτήση τους και να τα παραλάβουν απευθείας στο αεροσκάφος αποφασίζοντας τότε αν επιθυμούν να τα αγοράσουν ή όχι. Είκοσι αγορές είναι αρκετές για να πάει ένα παιδί σε σχολείο στη Μαντία Πραντές για ένα μήνα. Αυτή η κοινωνική δράση της Lufthansa θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Η Μαντία Πραντές είναι μια από τις φτωχότερες περιοχές στον κόσμο. Σήμερα, πάνω από 2.000 παιδιά διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων ζουν στα 20 οικοτροφεία του έργου India Sponsoring Circle” της help alliance της Lufthansa. Καθώς τα σχολεία βρίσκονται διασκορπισμένα σε έκταση 24.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων και μερικές φορές είναι δύσκολα προσβάσιμα, τα οικοτροφεία προσφέρουν στα παιδιά πλήρη γεύματα, ρούχα και εκπαίδευση. Επιπλέον, δημιουργούνται κέντρα υγείας ώστε όλοι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών να έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιούνται και επιτόπια σεμινάρια υγιεινής και πρώτων βοηθειών, ενώ οι μαιευτήρες εκπαιδεύονται κατάλληλα ώστε το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των γεννήσεων να μπορέσει να μειωθεί.

Η help alliance είναι ο οργανισμός παροχής υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας του Ομίλου Lufthansa και των υπαλλήλων του. Ιδρύθηκε το 1999 από 13 εργαζόμενους ως μη κερδοσκοπική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα της κοινωνικής δέσμευσης του Ομίλου. Σήμερα διαχειρίζεται περίπου 35 έργα σε όλο τον κόσμο με στόχο την διευκόλυνση της πρόσβασης των νέων στην εκπαίδευση και την καθοδήγησή τους ώστε να μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται στη ζωή. Περίπου 10.000 άτομα επωφελούνται άμεσα από την υποστήριξη που παρέχεται από τη help alliance της Lufthansa. Τα έργα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από δωρεές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.