Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΞΠΟΤΡΟΦ 26 έως 29 Ιανουαρίου, 2018

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 26 έως 29 Ιανουαρίου, 2018

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.

Περισσότεροι από 300 μικροί παραγωγοί και 7 Ελληνικές περιφέρειες με παραγωγούς με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν το δυναμικό τους «παρών» από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων και εταιρειών επισιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γόνιμες επαφές με επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους Chef, Ξενοδοχειακούς και Τουριστικούς Υπάλληλους καθώς και με παραγωγούς της έκθεσης. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί το ιδανικό κέντρο συνάντησης, καθώς αποτελεί πόλο έλξης νέων ανθρώπων με γνώσεις, κατάρτιση και δημιουργικές τάσεις. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.