Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου στην WTM του Λονδίνου και πρώτη παρουσίαση των...

Συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου στην WTM του Λονδίνου και πρώτη παρουσίαση των νέων εντύπων προβολής του

Συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου στην WTM του Λονδίνου

Ο Δήμος Χερσονήσου παρόν και φέτος, όπως και το 2016, στην WTM, σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, παγκοσμίως!

Φιλοξενούμενος εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης, διένειμε τα διαφημιστικά φυλλάδια του δήμου καθώς και των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Δήμο Χερσονήσου, στους πάνω από τις 50.000 χιλιάδες επισκέπτες, επιχειρηματίες και ιδιώτες που κατέκλυσαν το χώρο της έκθεσης, τις τρεις ημέρες που διήρκεσε η WTM.

Τη συγκεκριμένη έκθεση και χρονική στιγμή επέλεξε σκοπίμως ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης, για να παρουσιάσει τα 2 νέα φυλλάδια του δήμου Χερσονήσου, που προβάλουν συνολικά όλη την Κρήτη και κατόπιν, ειδικότερα το Δήμο Χερσονήσου. Το πρώτο, είναι ένα έντυπο όπου παρουσιάζονται όλες οι πόλεις και οι νομοί της Κρήτης, με τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος ανά περιοχή, καθώς και χρήσιμες κατά τόπο πληροφορίες. Το δεύτερο, είναι ένας χάρτης όλης της Κρήτης και του δήμου Χερσονήσου, με τα τοπογραφικά των μεγαλύτερων οικιστικών συνόλων του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου κος Ευθύμιος Μουντράκης, εξήγησε την φιλοσοφία των νέων εντύπων: «Με τα δύο νέα μας αυτά φυλλάδια, επιθυμούμε να προβάλουμε πρωτίστως και συνολικά την Κρήτη ως το βασικό προορισμό των επισκεπτών μας και κατόπιν το δήμο μας. Η λογική μας είναι ότι όλοι πρέπει να «πουλάμε», να προβάλουμε, την Κρήτη σαν το πρώτο και πιό ισχυρό brand name και κατόπιν να προβάλουμε ο καθένας την περιοχή του. Η Κρήτη πρέπει να παρουσιάζεται σαν ένας μεγάλος και ενιαίος προορισμός, όπως και είναι άλλωστε. Το όνομα «Κρήτη» πρέπει να ακούγεται, να φαίνεται, να προβάλλεται πρώτο και μετά οι επιμέρους προορισμοί του νησιού. Αυτό θα δείξει ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ μας και όλοι μαζί προσπαθούμε, με κοινό στόχο την προβολή του τόπου μας, που είναι η Κρήτη, και ότι δεν λειτουργούμε τοπικιστικά και ανταγωνιστικά. Δεν διεκδικούμε ο ένας τον «πελάτη» του άλλου, αλλά όλοι μαζί διεκδικούμε περισσότερους επισκέπτες για το όμορφο νησί μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μάρκετινγκ που πρέπει να ακολουθήσουμε αν επιθυμούμε να πετύχουμε τους κοινούς στόχους όλων μας, που είναι η αύξηση των επισκεπτών, ειδικότερα υψηλού εισοδήματος (με ταυτόχρονη αύξηση παροχής υπηρεσιών και τιμών εννοείται), η άμβλυνση της εποχικότητας και η αύξηση της καλοκαιρινής σεζόν, που δυστυχώς τείνει να μειώνεται χρόνο με το χρόνο, ειδικότερα για τις μικρότερες και οικογενειακές επιχειρήσεις.»

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης οι επισκέπτες για τα τρία φυλλάδια των λεγόμενων εναλλακτικών η «εμπλουτισμένων» μορφών διακοπών, αυτό του Περιπατητικού τουρισμού, του Ποδηλατικού και του Θρησκευτικού τουρισμού. Αυτά τα φυλλάδια απευθύνονται στοχευμένα σε ομάδες, συλλόγους, σωματεία, αλλά και σε μεμονομένους επισκέπτες, που οι διακοπές τους επικεντρώνονται στις συγκεκριμένες δράσεις και δραστηριότητες.

Η παρουσία και προβολή του Δήμου Χερσονήσου σε εκθέσεις τουρισμού, θα ολοκληρωθεί για το 2017 με την συμμετοχή του στην Τουριστική έκθεση Grecka Panorama στην Πολωνία το Δεκέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.