Αρχική Αυτοδιοίκηση ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗ WTM

ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗ WTM

Πλούσιος είναι ο απολογισμός της εκθεσιακής συμμετοχής του Δήμου Καρπάθου στην έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, μεταξύ 6-8 Νοεμβρίου 2017.

Πάνω από 20 προγραμματισμένες συναντήσεις και δεκάδες νέες επαφές με εξειδικευμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία, travel specialists, διεθνείς φορείς, bloggers και έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται μεταξύ άλλων με τα παγκοσμίου φήμης ΜΜΕ, CNN travel, Daily Telegraph, Express, Sunday Times κλπ συνέθεσαν ένα πλήρως τεχνοκρατικό τριήμερο, προς όφελος του Δήμου Καρπάθου που εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μιχάλης Λυτός, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Φωτεινή Φράγκου, μέλος της Επιτροπής, στην πλέον καθιερωμένη διεθνή έκθεση Τουρισμού.

«Σε συνάρτηση με το πολυδιάστατο Τουριστικό προϊόν της Καρπάθου, παρουσιάσαμε τον προορισμό μέσα από δομημένες συναντήσεις σε επηρεαστές της κοινής γνώμης και εξειδικευμένους επαγγελματίες, στοχεύοντας στην ανάδειξη της γαστρονομίας, των καταδύσεων, των θαλάσσιων σπορ, του περιπατητικού Τουρισμού, του Bird Watching καθώς και της ζωντανής ιστορίας και παράδοσης του τόπου», σχολίασε σε συνέντευξη που παρέθεσε ο κ. Λυτός σε κλαδικά ΜΜΕ.

Αξιοποιώντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Καρπάθου, με τη στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Consulting REMAKE, κάλυψαν μέσα από οργανωμένες επαφές στο μοντέρνο και πρωτότυπο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ένα εύρος αγορών από Ευρώπη, Ασία και Αμερική, ενώ είχαν την ευκαιρία να μετέχουν σε συναντήσεις με τους εκπροσώπους και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Στη διάρκεια της έκθεσης, η κα Φράγκου είχε την χαρά να υποδεχτεί στο stand του Δήμου την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, προσφέροντας της τοπικά εδέσματα και προσκαλώντας την στη Κάρπαθο για ένα ταξίδι εμπειριών .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.