Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποψηφιότητες αρχαιρεσιών της ΠΟΞ

Υποψηφιότητες αρχαιρεσιών της ΠΟΞ

Υποψηφιότητες αρχαιρεσιών της ΠΟΞ

Ενόψει των Αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Νοεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του (09/10/2017) συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα και ανακήρυξε τις υποβληθείσες υποψηφιότητες ως εξής (με αλφαβητική σειρά):

– ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
– ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
– ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
– ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
– ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΞΥΠΤΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
– ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
– ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
– ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
– ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
– ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
– ΤΟΡΝΙΒΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
– ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ, εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στον απερχόμενο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Α. Ρέτσο – ο οποίος ως γνωστόν έχει εκλεγεί ως νέος Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) – και τα μέλη του τα οποία δεν θα θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα, για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή τους στη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Ξενοδόχους και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης του Ξενοδοχειακού κλάδου.

Επιπρόσθετα, εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους, με τη βεβαιότητα ότι θα διαφυλάξουν την ενότητα του κλάδου και θα υπηρετήσουν το όραμα και τους κοινούς μας στόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.