Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές

Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές

Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές

Το μπαρ του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso μας ταξιδεύει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και μετά το καλοκαίρι.

Με άκρως κεφάτη διάθεση και ξεχωριστές μουσικές κατευθύνσεις υποδέχεται τα βράδια του φθινοπώρου το A+D Bar του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτελώντας ασυναγώνιστη επιλογή για τους λάτρεις της μαγευτικής Αθηναϊκής Ριβιέρας. Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μοναδικής κομψότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια και το μοντέρνο design, το A+D Bar καλωσορίζει τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια σεζόν που θα απογειώσει τις αισθήσεις.

Το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων συνεχίζει τις επιτυχημένες live βραδιές από Πέμπτη έως Κυριακή, με το πιάνο να συνοδεύει μελωδικές φωνές που θα εντυπωσιάσουν, ερμηνεύοντας μοναδικά ατμοσφαιρικές επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα μοντέρνα κοκτέιλ και εκλεκτά finger food που προτείνει το A+D Bar, το οποίο παραμένει σταθερό στην εξαιρετική γαστρονομική του ποιότητα, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο χαρακτήρα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Κατάλληλο για όσους αναζητούν ένα στέκι που να συνδυάζει ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με λαχταριστές επιλογές για τους υπέρμαχους του καλού φαγητού, το A+D Bar κερδίζει το στοίχημα και δεν στέκεται μόνο εκεί, αλλά χαρίζει ενθουσιώδεις στιγμές διασκέδασης με την καλύτερη μουσική, εκτοξεύοντας τις βραδιές του φθινοπώρου.

Από χαλαρές συναντήσεις στο κλείσιμο της ημέρας μέχρι παρεΐστικες ανταμώσεις με απογειωτική διάθεση που κρατάει μέχρι αργά, το A+D Bar θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά αποτελώντας το ιδανικό σημείο συνάντησης στα νότια της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.