Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην εκτελεστική επιτροπή της ΟΚΕ, ο Πέτρος Φιλίππου

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΟΚΕ, ο Πέτρος Φιλίππου

Εκλογή του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΚΕ για τη διετία 2017-2019.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος της 18ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας της ΟΚΕ, εκλογή των νέων μελών της Εκτελεστικής της Επιτροπής για τη διετία 2017 – 2019.

Μέσα από την εκλογική διαδικασία, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου εκλέχθηκε μέλος της Ε.Ε. για την Γ’ Ομάδα, στην οποία εκπροσωπούνται οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι καταναλωτές, οι οργανώσεις προστασίας του περιβάλλοντος, ατόμων με αναπηρία και ισότητας των δύο φύλων και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Φιλίππου εκλέχθηκε με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος στην ΟΚΕ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή διαχειρίζεται τα τρέχοντα θέματα της Ο.Κ.Ε., προβαίνει στη συλλογή πληροφοριών καθώς και στην προπαρασκευή των προτάσεων για τις Γνώμες που εκφράζει η Ο.Κ.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΟΚΕ, τις δράσεις και τους στόχους της μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.oke.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.