Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Μόνικα στο αεροδρόμιο!

Η Μόνικα στο αεροδρόμιο!

Η Μόνικα στο αεροδρόμιο!

Συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες «πτήσεις» του για πέμπτη χρονιά, το πρόγραμμα “Fly me to the Moon” του αεροδρομίου παρουσιάζει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, τη Μόνικα!

Έχοντας εμφανισθεί σε ορισμένους από τους σημαντικότερους χώρους στην Ελλάδα, όπως το Ηρώδειο και το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Μόνικα Χριστοδούλου, μία από τις πλέον δημοφιλείς νέες τραγουδίστριες – τραγουδοποιούς,  έρχεται για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας για μία αξέχαστη εμφάνιση με αγαπημένες στιγμές από το παλαιότερο ρεπερτόριο αλλά και τα νεότερα κομμάτια της.

Με διεθνείς συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας και ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, η Μόνικα, λίγο πριν διασχίσει για ακόμα μια φορά τον Ατλαντικό, ετοιμάζει ένα πολύ ξεχωριστό live, σε έναν ιδιαίτερα οικείο για εκείνη χώρο, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς.

Τη Μόνικα συνοδεύουν οι:
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: Drums
Στέλιος Προβής: Μπάσο
Αλέξανδρος Βουλγαράκης: Κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας: Keyboards / Electronics
Γρηγόρης Μάγος: Hχολήπτης

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου | 12:00 – 13:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3 –  περιοχή ελεύθερης πρόσβασης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.