Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ελληνική Χιονοδρομία στη ΜΙΤΕ σε συνεργασία με το Snow report

Η Ελληνική Χιονοδρομία στη ΜΙΤΕ σε συνεργασία με το Snow report

To Snow Report σας καλεί να συμμετάσχετε με περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΕ – Athens 2017 (Mediterranean International Tourism Exhibition στο MEC Παιανίας από Πέμπτη 19 έως Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017), η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού σε αναμονή της νέας χειμερινής σεζόν 2017-2018.

Έχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια προσφοράς στην χιονοδρομία, το Snow Report αναζητά διαρκώς νέους τρόπους προβολής και διαφήμισης των δομών, των υπηρεσιών και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στα χιονοδρομικά κέντρα και τις γύρω περιοχές.

Μέσω της πολυετούς συνεργασίας του Snow Report με την διοργανώτρια εταιρία, προσφέρουμε ειδικές τιμές στους συνεργάτες μας για την παρουσίας τους στην έκθεση. Καλούμε τα χιονοδρομικά κέντρα, τους συλλόγους αθλητικής και τουριστικής χιονοδρομίας, τα τουριστικά καταλύματα, τα τουριστικά γραφεία, τις σχολές ski και snowboard, τα καταστήματα εξοπλισμού, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την κατά το δυνατό καλύτερη και ευρύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210-3617790 ή με email στο info@snowreport.gr για το μέγεθος και την θέση του περιπτέρου που επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.