Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυναμικό “παρών” και φέτος από την Aqua Vista Hotels στη World...

Δυναμικό “παρών” και φέτος από την Aqua Vista Hotels στη World Travel Market

 

Η Aqua Vista Hotels, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες management ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, συμμετέχει και φέτος στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 6-8 Νοεμβρίου 2017, παρουσιάζοντας το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και διερευνώντας πιθανές νέες συνεργασίες.

Στελέχη της Aqua Vista Hotels θα εκπροσωπήσουν τον Όμιλο στην έκθεση παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της τα σημαντικά επιτεύγματά του κατά την τελευταία δεκαετία, αλλά και προωθώντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα μέσα από τη διερεύνηση νέων συνεργασιών. Το δυναμικό άνοιγμα του Acqua Vatos Paros, το οποίο ανακαινίστηκε σε διάστημα μόλις 90 ημερών και είχε 100% πληρότητα από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του, αλλά και οι σημαντικές διακρίσεις για το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Aqua Vista Hotels από φορείς διεθνούς κύρους, όπως η Expedia, που πρόσφατα βράβευσε τον Όμιλο με τη διάκριση “Best Room Nights Growth” για ένα από τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται, είναι κάποια από όσα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν οι επισκέπτες.

Μιλώντας με αριθμούς η Aqua Vista Hotels διαχειρίζεται περισσότερες από 30 ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ διαθέτει δυναμικό μεγαλύτερο των 340 ατόμων.  Ετησίως μετρά περισσότερες από 81.000 διανυκτερεύσεις, 30.000 κρατήσεις και 8.000 transfers, ενώ οι μονάδες διαθέτουν 86% πληρότητα και 38% Yoy Rev PAR. Σημαντικοί είναι και οι αριθμοί σε TripAdvisor με το rating να φτάνει στο 93+ και το Facebook στο 4,5.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Ομίλου στη World Travel Market η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε: “Διαθέτοντας ήδη στο portfolio της ένα σημαντικό αριθμό από ξενοδοχειακές μονάδες, resorts και βίλες, η Αqua Vista Hotels είναι πάντα πρόθυμη να μοιραστεί σκέψεις και απόψεις σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει, καθώς και τη φιλοσοφία της για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας. Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μιλήσουμε για όλα αυτά με τους επισκέπτες της World Travel Market, καθώς και να διερευνήσουμε νέες συνεργασίες”.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με την Aqua Vista Hotels στο e-mail: pr@aquavistahotels.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.