Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άνοιξε τις πύλες της διεθνής έκθεση τουρισμού Mediterranean International Tourism Exhibition

Άνοιξε τις πύλες της διεθνής έκθεση τουρισμού Mediterranean International Tourism Exhibition

Άνοιξε τις πύλες της χθες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, η διεθνής έκθεση τουρισμού Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤΕ) στο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λεωφ. Λαυρίου 301, 19002 Παιανία).

Τα εγκαίνια της έκθεσης ΜΙΤΕ έγιναν από την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. Χαιρετισμό απήυθυνε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Καρίμαλης Χαράλαμπος, και άλλες προσωπικότητες φορέων και της πολιτικής ηγεσίας.

Σκοπός της Mediterranean International Tourism Exhibition  (ΜΙΤΕ) να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο.

Προορισμοί, αγορές, τάσεις, καινοτομίες, σύγχρονα εργαλεία, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, club μελών, συναντήσεις Β2Β, Workshops, όλα προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Φιλοδοξούμε, είπαν στη “ΤΝ” οι υπεύθυνοι της έκθεσης, μέσα από την δημιουργική αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει η Mediterranean International Tourism Exhibition  (ΜΙΤΕ) το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού. 
Για να πάμε μαζί, την Ελλάδα ψηλά στην Διεθνή Τουριστική και μεταβαλλόμενη σκακιέρα.

Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται Ελληνικοί και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.

Επίσης καθ’ όλη την διάρκεια της Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤΕ) οι Εκθέτες θα ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.