Αρχική Δήμοι Σύσκεψη για τη λειτουργία του Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου

Σύσκεψη για τη λειτουργία του Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου

Το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής παρουσία του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα, του Υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά.

Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου, η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνιμη δομή φιλοξενίας, σύμφωνα με τις αρχές και τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία τέτοιων δομών, ώστε να ενταχθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης.

Αφού εκτέθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του προβλήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά στη στεγαστική αναβάθμιση του Κέντρου με τις κατάλληλες παρεμβάσεις – επισκευές ώστε να καταστεί αξιοπρεπής χώρος για τη διαμονή των προσφύγων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.