Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Καλωσήρθατε στο Meeting Place του Celebrity Edge!

Καλωσήρθατε στο Meeting Place του Celebrity Edge!

Eπαναστατικό και καινοτόμο, το Meeting Place αφήνει πίσω τα συμβατικά συνεδριακά κέντρα

Σήμερα, η Celebrity Cruises επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει “να δουλεύεις από μακριά” αποκαλύπτοντας το μοναδικής αισθητικής Meeting Place που θα βρίσκεται στο Celebrity Edge.

Σχεδιασμένος από την Wilson Butler Architects, ο χώρος αυτός εκτείνεται σε 183 τ.μ και καταλαμβάνει κεντρικό χώρο μέσα στο πλοίο, με εκπληκτική θέα όπως κανένα άλλο συνεδριακό κέντρο στη θάλασσα αλλά και στην ξηρά, κατάλληλο για κάθε ανάγκη. Με εξελιγμένο σύστημα ηχομόνωσης, προηγμένες οπτικοακουστικές δυνατότητες, ποικίλες επιλογές καθισμάτων, ιδιωτικό χώρο με γραφεία για προγραμματισμό εκδηλώσεων, δυναμικές κινητές μπάρες για φαγητό και ποτό και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, οι δυνατότητες αυτού του χώρου είναι πραγματικά ατελείωτες.

“Φυσικά, το πιο καινοτόμο πλοίο που έχουμε σχεδιάσει ποτέ θα περιλαμβάνει τους πιο συναρπαστικούς χώρους για συγκεντρώσεις, όπως το The Meeting Place“, δήλωσε η Dondra Ritzenthaler, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Εμπορίου και Υπηρεσιών της Celebrity Cruises. “Όταν διοργανώνετε εκδηλώσεις/συνέδρια εν πλω, αναβαθμίζετε πραγματικά την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας. Φανταστείτε τα συνέδρια, τις εμπορικές εκθέσεις, τους γάμους και τις εκδηλώσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πάνω στο πανέμορφο Celebrity Edge ως το ιδανικό περιβάλλον και τον ωκεανό ως την ιδανική θέα.

“Κατά το σχεδιασμό του The Meeting Place αναρωτηθήκαμε τι θα ήταν πιο ελκυστικό; να παρακολουθείς διαλέξεις σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή να περνάς δημιουργικό χρόνο με τους συναδέλφους σου σε ένα μοντέρνο χώρο; Η δεύτερη επιλογή μας φάνηκε καταλληλότερη. Έτσι, η ευελιξία και η λειτουργικότητα ενός χώρου συνάντησης προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάστηκε πρωτίστως για την ευχαρίστηση», δήλωσε ο Scott Butler, ιδρυτικό Στέλεχος της Wilson Butler Architects. “Η λέξη που χαρακτηρίζει το The Meeting Place είναι η “σύνδεση”. Διευκολύνει τους επισκέπτες να συνδεθούν/επικοινωνήσουν μεταξύ τους, με την τελευταία τεχνολογία και με τις νέες πρωτοποριακές ιδέες που κυριαρχούν στην αγορά. Μπορούν παράλληλα να συνδεθούν με άλλους χώρους του πλοίου και να επεκτείνουν σημαντικά τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση».

Τα καθίσματα είναι μοντέρνα, άνετα και έχουν μεγάλη ποικιλία: μπορείτε να επιλέξετε θεατρικού στυλ, καθίσματα που συναντάμε σε αίθουσες διδασκαλίας, σχήματος U ή κυκλικά, ενώ τα τραπεζομάντιλα λειτουργούν άψογα με ή χωρίς καλύμματα. Ο χώρος μεταμόρφωνεται εύκολα από τη μέρα στη νύχτα, με ψηλά τραπέζια και κομψά, αναπαυτικά καθίσματα για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση

Το Celebrity Edge δεν θα μπορούσε να υστερεί στην πρωτοποριακή τεχνολογία και τις καινοτόμες ιδέες. Τα οπτικοακουστικά συστήματα – από ασύρματα μικρόφωνα έως μίνι ηχοσυστήματα – προσφέρονται ως βασικός εξοπλισμός. Ένας ηλεκτρονικός πίνακας βοηθάει στην εύκολη καταγραφή των συνεδριών, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες LED 98 και 75 ιντσών δίνουν μια ισχυρή γροθιά στις συμβατικές επαγγελματικές συναντήσεις και μια χαλαρή διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο Celebrity Edge υπάρχουν και άλλοι χώροι που είναι επίσης διαθέσιμοι για ιδιωτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις – πάντα υποκείμενοι σε διαθεσιμότητα – συμπεριλαμβανομένου του τριώροφου Eden, του επαναστατικού Magic Carpet, του γαλήνιου Rooftop Garden και της τεχνολογικά άρτιας Destination Gateway. Κάθε χώρος προσφέρει μεγάλες οπτικοακουστικές δυνατότητες, αξέχαστες εμπειρίες και θέα που κόβει την ανάσα.

Πληροφορίες-κρατήσεις
Navigator Travel & Tourist Services Ltd. Ακαδημίας 32, 10672 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: (+30) 210 3609801 Fax: (+30) 2103639921
www.navigator.gr
email: cruises@navigator.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.