Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 4 – 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

4 – 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Ο προηγούμενος μήνας τελείωσε με το εξάγωνο Δία Κρόνου. Πρόκειται για μία όψη που μας φέρνει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αδράξουμε για να έχουμε επιτυχία σε ό τι στοχεύουμε. Εμείς με τη συμπεριφορά μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε η επιτυχία να είναι μακρόβια. Για μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου θα νοιώσουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της όψης. Η Αστρολογία μας δίνει την πληροφόρηση και εμείς την χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να επωφεληθούμε.

Αυτή είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα αφού ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή τροχιά του και από τις 6 του μήνα παύει να μας ταλαιπωρεί με τις καθυστερήσεις και με τη δυσκολία στην επικοινωνία. Μπορούμε επιτέλους να συνάψουμε νέες σχέσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια καθώς να κάνουμε συμφωνίες όχι πλέον κάτω από το τραπέζι, αλλά φανερά και ξεκάθαρα.

Την ίδια μέρα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 6 του μήνα έχουμε Πανσέληνο στους Ιχθείς. Σ αυτήν την Πανσέληνο συμμετέχει ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος κάνει μία όψη τετραγώνου. Θα έρθουν στο προσκήνιο πνευματικές ανησυχίες, συμπόνια, αλληλεγγύη, και τάση προς την τέχνη, αλλά δεν θα λείψουν οι παραπλανήσεις και οι απογοητεύσεις καθώς ο Ποσειδώνας βάζει ένα πέπλο ομίχλης.

Παρόλα αυτά η ημέρα ενδείκνυται για δυναμικές λύσεις. Διαπιστώνουμε πάντα ότι στη ζωή υπάρχει ισορροπία. Από τη μια η εξαπάτηση του Ποσειδώνα και από την άλλη η δυναμικότητα και η διάρκεια του Κρόνου.

Η αντίθεση Δία Ουρανού δείχνει ρήγματα στις σχέσεις, αλλά και αυτό εξαρτάται από τη συμπεριφορά μας και από την προσοχή που θα δώσουμε για να τις αποφύγουμε.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στον Υδροχόο που είναι από τα πιο συμπαθητικά φεγγάρια του ζωδιακού κύκλου με ιδιαίτερο φιλικό χαρακτήρα που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κοινωνικές μας συναναστροφές και επαφές. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που μας εμπνέει να τολμήσουμε το διαφορετικό και το πρωτότυπο στην καθημερινότητά μας. Τη Δευτέρα δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας καθότι θα βρούμε σθεναρή αντίδραση από το περιβάλλον μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΜΑΤΙΑ.

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου μπορεί να σας φέρει μία τάση προς απομόνωση, η οποία είναι χρήσιμη για να κάνετε μία ενδοσκόπηση που δύσκολα κάνετε γιατί είναι επώδυνη.

2ΤΑΥΡΟΙ

Τα φώτα πέφτουν επάνω σας την Τετάρτη με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου. Αυξάνει την κοινωνικότητά σας και γίνεστε πολύ αγαπητοί από τους φίλους και τα κοντινά σας άτομα.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοική για σας. Εσείς, όμως, με τον αλέγρο χαρακτήρα σας μπορείτε να την μετατρέψετε σε μία ευχάριστη νότα εάν μετριάσετε το ενδιαφέρον για την καριέρα σας και οργανώσετε μία μάζωξη στο σπίτι η έξω από αυτό.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ευκαιρίες για να οργανώσετε τα σχέδιά σας φέρνει η Πανσέληνος στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων. Υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας κυρίως εάν αυτοί αφορούν πνευματικές εργασίες.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων Παρθένου θα ενισχύσει τους προβληματισμούς σας γύρω από τα οικονομικά σας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε στήριξη από τρίτους. Επειδή το ωροσκόπιο δεν το μ

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων Παρθένου ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα. Όταν έχουμε αυτή την ανάγκη μπορούμε να οργανώσουμε μία όμορφη βραδιά με φίλους η το σύντροφο για να μην νοιώσουμε μόνοι. Υπάρχουν πάντα οι εναλλακτικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

7ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου βγάζει στην επιφάνεια άγχη και ανασφάλειες σε ότι αφορά την καθημερινότητα και όλα τα θέματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του 6 ^ οίκου. Προβλήματα υγείας και του επαγγελματικού στίβου.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Τόσος ρομαντισμός και ερωτική ατμόσφαιρα δημιουργεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος που μπορεί να δείτε και τους φίλους ερωτικά. Προσοχή μην υπερβάλλετε καθότι θα σας περάσει αυτή η επιθυμία και ίσως χαλάσετε μία φιλία χωρίς λόγο.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Μία εσωτερική πάλη δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος ανάμεσα στις υποχρεώσεις του επαγγελματικού στίβου και τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας. Στο τέλος θα υπερισχύσει η λογική και θα ισορροπήσετε τα πράγματα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μεγάλη ευαισθησία σας διακατέχει την ημέρα της Πανσελήνου και σας προσδίδει ρομαντισμό. Μία ερωτική διάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε μία όμορφη βραδιά στην αγκαλιά του συντρόφου σας με τον οποίο είχατε καιρό να ζήσετε τέτοιες στιγμές. Είστε σχεδόν πάντα απορροφημένοι από τα επαγγελματικά σας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι ακατάλληλη εβδομάδα για επενδύσεις και οικονομικές συναλλαγές αφού η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας και συμμετέχει σε τέλεια σύνοδο ο Ποσειδώνας, ο οποίος δημιουργεί μία θολούρα με πιθανή υπερεκτίμηση των πραγμάτων.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται ακριβώς πάνω στον Ηλιο σας επηρεάζει έντονα και θολώνει το τοπίο αφού συμμετέχει ο Ποσειδώνας. Τα κάνετε «μπάχαλο» στην προσωπική σας ζωή. Παρερμηνεύετε καταστάσεις και αντιδράτε με τη συνήθη ευαισθησία σας που είναι ζημιογόνος για εσάς τους ίδιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.