Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 25 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

25 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Απίστευτο πως περνάει ο καιρός. Να που φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ενός μήνα που έφερε μεγάλες αναστατώσεις στη γη και στις κλιματολογικές συνθήκες που ήταν πραγματικά αλλόκοτες. Αυτά έχει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία έως τις 30 του μήνα. Σείει συθέμελα τη γη και όλες τις δομές, τις κυβερνήσεις και την εξουσία.

Οσο για αυτήν την εβδομάδα μόλις μπήκε ο Ηλιος στο Ζυγό στο ζώδιο της συνεργασίας, των σχέσεων και της αρμονίας και σε αυτό πρέπει να στοχεύουμε. Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτή η ποθητή γαλήνη είναι εφικτή καθώς η όψη τετραγώνου του Αρη με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες δίνει αντιπαραθέσεις, σκάνδαλα και πλάνη στο πλαίσιο των σχέσεων.

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και δυσχεραίνει την επικοινωνία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Να μην πετάμε πέτρες σε αυτούς που μας έχουν πληγώσει.

Οι δύο επόμενες μέρες δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς με τη συμπεριφορά

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η αντίθεση Δία Ουρανού, η οποία δεν ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο Ουρανός, αυτός ο επαναστατικός πλανήτης των αλλαγών και της ανανέωσης, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 3 Αυγούστου και θα εκφράσει την επαναστατική του ιδιότητα έως τον Απρίλιο του 2018. Αυτήν την ημέρα, όμως, θα απελευθερώσει όλη του τη δύναμη και θα προωθηθούν τα αιτήματα του πλανήτη.

Την Παρασκευή 29 του μήνα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές υποσχέσεις που δίνουμε και δεχόμαστε για να μην εξιδανικεύσουμε καταστάσεις και απογοητευτούμε.

Το Σάββατο 30 του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο Ζυγό και όλοι ευελπιστούμε σε μία αρμονία καταστάσεων και σχέσεων.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου είναι μία εξαιρετικά δυναμική μέρα όπου η όψη Αρη Πλούτωνα μας δείχνει τη δύναμη της και την κατατάσσουμε στις δημιουργικές μέρες.

Όταν έχουμε θετικές όψεις οι πλανήτες δεν εκφράζουν μόνοι τους τα θετικά αποτελέσματα, αλλά εμείς που έχουμε λάβει την πληροφόρηση κάνουμε κινήσεις για να ενεργοποιηθούν τα θετικά τους στοιχεία.

Ας δούμε πως θα είναι αυτή η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Οι σχέσεις στον επαγγελματικό στίβο βελτιώνονται αρκεί να μην επενδύσετε πολλά σε κάποιο άτομο και στο τέλος απογοητευτείτε.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η Αφροδίτη ο πλανήτης που σας κυβερνά βρίσκεται στην Παρθένο και σας δίνει ένα χέρι βοηθείας για να βάλετε σε τάξη τα αισθηματικά σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο της οικογενειακής εστίας που σας πιέζουν και εσείς ασφυκτιείτε. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας βοηθά να κατευνάσετε την ένταση των προηγούμενων ημερών και να ενισχύσει το ενδιαφέρον σας για άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας δίνει ένα χέρι βοηθείας για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Γι αυτό να φροντίσετε μα βάλετε μία τάξη στις υποχρεώσεις σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει ένταση, ζωντάνια και ενέργεια στον επαγγελματικό στίβο. Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας εγκαινιάζει μία περίοδο ιδιαίτερα ερωτική. Ευνοούνται οι μετακινήσεις.

7ΖΥΓΟΙ

Όταν η Αφροδίτη διανύει τον 12 μας οίκο όπως τώρα που βρίσκεται στην Παρθένο διακατέχεστε από μία μυστικοπάθεια και υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μία κρυφή σχέση η μη ανακοινώσιμη.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οι φίλοι και οι κοινωνικές συναναστραφές ευνοούνται καθώς παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες. Ο επαγγελματικός στίβος θα ανθίσει. Σας το υπόσχομαι.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται με τον Ερη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Δεν αντέχετε να περιορίζουν την ελευθερία κινήσεών σας. Είστε πολύ ερωτικοί και νοιώθετε την ανάγκη να ζήσετε τον Ερωτα.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Με τον Αρη στην Παρθένο είστε στην πιο παραγωγική περίοδο της χρονιάς κι αυτό σας ικανοποιεί πλήρως. Ο Ερμής σε φιλικό για σας ζώδιο σας καθιστά άκρως επικοινωνιακούς.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μπορείτε να αναλάβετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές και πολλές ευθύνες που δεν θα σας κουράσουν καθότι γνωρίζετε πως θα τις χειριστείτε καθώς είστε ευφυείς.

12ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί ο Αρης να έφερε μερικές εντάσεις, αλλά η Αφροδίτη απέναντι σας βοηθά να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας με το οποίο σας συνιστώ να κάνετε μία εξόρμηση για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.