Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 10.000 ενημερωτικά έντυπα του Ο.Τ.Θ. για τους επισκέπτες της 82ης Δ.Ε.Θ.

10.000 ενημερωτικά έντυπα του Ο.Τ.Θ. για τους επισκέπτες της 82ης Δ.Ε.Θ.

Δέκα χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα με τις τέσσερις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ρώσικα και κινέζικα) που «μιλάει» ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησαν και διανεμήθηκαν κατά την διάρκεια λειτουργίας της 82ης Δ.Ε.Θ. Τα έντυπα μοιράστηκαν από τον Οργανισμό στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, στους εκθέτες, στα περίπτερα ,στους απλούς επισκέπτες ενώ μεγάλος αριθμός του διανέμεται αυτές τις ημέρες από το περίπτερο του ΕΟΤ στην 82η ΔΕΘ, από το stand του ΕΟΤ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» , από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, από μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης ,από το ΑΠΘ (σε φοιτητές διαπανεπιστημιακών ανταλλαγών) και από τα μέλη του Taxiway.

Στα έντυπα παρουσιάζονται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του portal http://www.thessaloniki.travel και στις 4 γλώσσες που ενδιαφέρουν τους χρήστες, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης και άντλησης στοιχείων μέσω QR code.

“Το είδαμε σαν ένα καλωσόρισμα, σαν μια κάρτα υπενθύμισης εισόδου στις ιστοσελίδες του Οργανισμού” , ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας κα Βούλα Πατουλίδου.

“Αφορμή αποτέλεσαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας και θέλαμε να γνωρίσουν οι Κινέζοι επισκέπτες τη δυνατότητα να ξεναγηθούν ηλεκτρονικά και στη γλώσσα τους στη Θεσσαλονίκη μέσω του Ο.Τ.Θ. Σκοπός μας είναι να προστεθούν στους χιλιάδες επισκέπτες των ιστοσελίδων του Ο.Τ.Θ. και όσοι ήρθαν να δουν τη Δ.Ε.Θ.

Θέλουμε να γνωρίζουν ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες της πόλης την τουριστική Θεσσαλονίκη μέσα από το διαδίκτυο και να αντλούν πληροφορίες για το μοναδικό ταξίδι που τους προσφέρει. Επιδιώξαμε η διανομή των φυλλαδίων να είναι χέρι-χέρι γιατί ο επισκέπτης συνήθως το κρατάει για να το χρησιμοποιήσει όταν το χρειαστεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.