Αρχική Αεροπορικά Νέα Το πλήρωμα της Lufthansa απογειώνεται φορώντας παραδοσιακές βαυαρικές φορεσιές όλη την περίοδο...

Το πλήρωμα της Lufthansa απογειώνεται φορώντας παραδοσιακές βαυαρικές φορεσιές όλη την περίοδο του Oktoberfest

Το πλήρωμα της Lufthansa «πετά» από το Μόναχο στη Σεούλ, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Φορά παραδοσιακές φορεσιές σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά δρομολόγια και στα σημεία εξυπηρέτησης επιβατών και προσφέρει τα νόστιμα ορεκτικά του Oktoberfest στις lounges και στη διάρκεια των πτήσεων.

Με την ευκαιρία του Oktoberfest του Μονάχου, το πλήρωμα της Lufthansa θα διαδώσει για άλλη μια φορά τη βαυαρική παράδοση σε όλο τον κόσμο. Στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 9:35 π.μ. τοπική ώρα, δώδεκα γυναίκες και δύο άνδρες αεροσυνοδοί προσγειώθηκαν στη Σεούλ με την πτήση LH 718, όπου τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Στις 25 Σεπτεμβρίου, το πλήρωμα φορώντας την παραδοσιακή βαυαρική φορεσιά θα πετάξει στη Νέα Υόρκη με την πτήση LH 410, ενώ την 1η Οκτωβρίου θα πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο με την πτήση LH 458.

Το φετινό κοστούμι έχει σχεδιάσει ο σχεδιαστής Angermaier από το Μόναχο. Η παραδοσιακή ενδυμασία “Wiesndirndl” των γυναικών αεροσυνοδών είναι χρώματος σκούρο μπλε με γκρι-ασημί ποδιά. Οι άνδρες θα φορούν το παραδοσιακό παντελόνι “Lederhosen” με ένα σκούρο μπλε γιλέκο στο ίδιο ύφασμα με τις γυναικείες φορεσιές. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Angermaier ντύνει τα πληρώματα της Lufthansa στο πνεύμα της μεγαλύτερης γιορτής μπύρας στον κόσμο.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, γιορτινές πτήσεις στο κλίμα του Oktoberfest θα πραγματοποιούνται και προς επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς από το Μόναχο. Στην αρχή και στο τέλος του Oktoberfest του Μονάχου, τα μέλη ενός πληρώματος της Lufthansa CityLine θα αντικαταστήσουν την στολή τους με μια παραδοσιακή φορεσιά “dirndl”. Στους φετινούς προορισμούς περιλαμβάνονται η Δρέσδη, το Άμστερνταμ, η Μπαστία, η Πράγα, η Τιμισοάρα, το Μυσντέρ / Όσναμπρουκ, το Βελιγράδι, η Βαρσοβία και οι Βρυξέλλες.
Είναι παράδοση αρκετών ετών κατά τη διάρκεια του Oktoberfest το προσωπικό της Lufthansa στην εξυπηρέτηση των επιβατών στο Terminal 2 να καλωσορίζει τους επισκέπτες φορώντας παραδοσιακή φορεσιά. Εκτός από τη στολή της Lufthansa, οι κυρίες θα φορούν την Lufthansa dirndl σε κίτρινο και μπλε χρώμα και αντίστοιχα οι κύριοι θα φορούν μπλε κοστούμια Tracht. Το προσωπικό στη lounge της First Class θα φοράει την ίδια παραδοσιακή φορεσιά σε χρυσό και μαύρο χρώμα.

Γαστρονομικές απολαύσεις στο έδαφος και στο σκάφος
Οι lounges της Lufthansa είναι επίσης εξοπλισμένες για το Oktoberfest. Όπως και πέρσι, πάνω από 4.000 κιλά Leberkäs, 38.000 κουλουράκια και περίπου 750 κιλά μοσχαρίσιου λουκάνικου αναμένεται να καταναλωθούν στις δώδεκα lounges της Lufthansa στο Terminal 2. Το Oktoberfest μενού στις εορταστικά διακοσμημένες lounges της First Class αρχίζει με μια «βαυαρική σούπα», ακολουθεί πάπια του αγρότη με χυμό πορτοκάλι και θυμάρι και ολοκληρώνεται με επιδόρπιο βερίκοκου με σάλτσα βανίλιας.
Φυσικά, θα υπάρχει και μια ποικιλία από βαυαρικές σπεσιαλιτέ στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Ένα ιδιαίτερο «κέρασμα» είναι και οι μικρές διακοσμητικές τσάντες με βαυαρικό design, οι οποίες θα προσφέρονται στη First Class και τη Business Class.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.