Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair παρατείνει την προσφορά λόγω αυξημένης ζήτησης για το “Santorini Experience”

Η Ryanair παρατείνει την προσφορά λόγω αυξημένης ζήτησης για το “Santorini Experience”

Η Ryanair, σήμερα (21 Σεπτεμβρίου) ανακοίνωσε παράταση της προσφοράς για το “Santorini Experience”, λόγω αυξημένης ζήτησης, προσφέροντας ναύλους από μόνο 21.99€ μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου. Η προσφορά αφορά ναύλους στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 4 και 11 Οκτωβρίου.

Η Δήμητρα Απατσίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε:

“Λόγω αυξημένης ζήτησης για το “Santorini Experience”, Η Ryanair παρατείνει την προσφορά στο δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη, προσφέροντας ναύλους από 21.99€. Προσκαλούμε λοιπόν τους πελάτες μας να συμμετέχουν στην απόλυτη αθλητική εμπειρία σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς μας, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Ως επίσημος αερομεταφορέας του “Santorini Experience” για ακόμα μία χρονιά, είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Active Media Group, μέσω της οποίας θα συνδράμουμε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και της προώθησης της Σαντορίνης ως προορισμό για όλο το έτος.

Η Ryanair γιορτάζει την επιτυχία του “Santorini Experience” παρατείνοντας την προσφορά στο δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη, προσφέροντας ναύλους των €21,99 για κρατήσεις ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για ταξίδια μεταξύ 4 και 11 Οκτωβρίου. Καθώς οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com και να λάβουν μέρος στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός.”

O κος Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” δήλωσε:

“Ο αθλητικός τουρισμός της Σαντορίνης ενισχύεται κάθε χρόνο με το «Santorini Experience». Στην φετινή μας προσπάθεια που κάνουμε για να προσελκύσουμε κοινό και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε αυτόν τον μοναδικό σε ομορφιά παγκοσμίως προορισμό της Σαντορίνης, στις 6-8 Οκτωβρίου 2017, έχουμε ως σημαντικό συνεργάτη μας, την αεροπορική εταιρεία, Ryanair.

Με το εκτεταμένο διεθνές δίκτυο πτήσεων της από προορισμούς όπως Βουδαπέστη, Βερολίνο, Λονδίνο, Ρώμη, Μπολόνια και άλλους προορισμούς που φτάνουν στη Σαντορίνη μέσω Αθηνών, μπορούμε και προσελκύουμε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία συμμετέχοντες.

Οι αθλητές αυτοί έχουν για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να επωφεληθούν των απίστευτων ναύλων που προσφέρει ο επίσημος αερομεταφορέας του «Santorini Experience» πάντα προς όφελος του τουρισμού της Ελλάδας και του στόχου της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και της προώθησης της Σαντορίνης ως προορισμού για 365 ημέρες τον χρόνο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.