Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Marketing Greece προκαλεί το ενδιαφέρον διεθνών μέσων για την Ελλάδα

Η Marketing Greece προκαλεί το ενδιαφέρον διεθνών μέσων για την Ελλάδα

Η δημοσιότητα Αυγούστου αναδεικνύει νέες ταξιδιωτικές ιστορίες για την Ελλάδα

Από το αφιέρωμα της Βρετανικής εφημερίδας The Times στην Πάρο και την Αντίπαρο, σύμφωνα με την οποία αποτελούν ένα λιγότερο γνωστό, αλλά εξίσου ελκυστικό δίδυμο προορισμών στις Κυκλάδες, έως τα συνολικά 250 έντυπα και ηλεκτρονικά άρθρα που έχουν δημοσιευθεί σε συνέχεια αφιερώματος του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA στην Αστυπάλαια, ο απολογισμός δημοσιότητας Αυγούστου της Marketing Greece παρουσιάζει πλήθος νέων ιστοριών για λιγότερο γνωστούς προορισμούς, καθώς και ψηφιακών αφηγημάτων για το βιώσιμο τουρισμό.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα και όσα παρουσιάζονται στον απολογισμό δημοσιότητας προέκυψαν από δημοσιογραφικές και blogger αποστολές, που σχεδίασε και υλοποίησε της Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean.

Η δημοσιότητα περιλαμβάνει επίσης ένα εκτενές αφιέρωμα στην Αθήνα από το κορυφαίο βρετανικό ταξιδιωτικό μέσο Conde Nast Traveller (έντυπο και ηλεκτρονικό), ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας για τη στρατηγική τοποθέτηση της Αθήνας ως σύγχρονου ευρωπαϊκού city break προορισμού.
Όπως αναφέρει το άρθρο: «Η πόλη που ‘γέννησε’ τον πολιτισμό έχει αναζωογονηθεί, χάρη στο νέο κύμα δημιουργικής ενέργειας και ανατρεπτικής τέχνης… Από άποψη δημιουργικότητας, η ελληνική πρωτεύουσα βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης».

Αντλώντας έμπνευση από την αειφορία
Μέσα από τον απολογισμό μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα πιο πρόσφατα ψηφιακά αφιερώματα σε ελληνικούς προορισμούς μέσα από την καινοτόμο πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών για digital influencers, Blogtrotters, που φέτος είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη και προώθηση πρακτικών αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα.

Ταξίδια στην Κέρκυρα, τη Λέσβο και τη Χίο είχαν ως αποτέλεσμα τη δημοσίευση μιας σειράς blog posts και blogs τα οποία παρουσιάζουν εμπειρίες όπως τη γευσιγνωσία ελαιόλαδου, η παραγωγή μελιού και η συγκομιδή μαστίχας, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μια ομάδα Γαλλίδων bloggers περιγράφει την εμπειρία μιας τριήμερης κρουαζιέρας στη Μύκονο, τη Σάμο και τη Μήλο.

Επίσκεψη διασημοτήτων
Τέλος, ο απολογισμός παρουσιάζει το celebrity ζευγάρι Millie Mackintosh και Hugo Taylor (συνολικός αριθμός followers > 2,8 εκατομμύρια) να ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους κατά τη διάρκεια μιας tailor-made επίσκεψης στη Μύκονο, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών βρετανικών μέσων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.