Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες, γιόρτασαν τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας Heineken Growth...

Εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες, γιόρτασαν τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας Heineken Growth Makers Night, του Orange Grove

Με ένα ακόμα ρεκόρ αφίξεων να σφραγίζει την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, εκπρόσωποι φορέων και καινοτόμοι επιχειρηματίες, γιόρτασαν χθές τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στη βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας Heineken Growth Makers Night, του Orange Grove

Αρκετοί τουριστικοί προορισμοί στη χώρα μας παρουσιάζουν υπερφόρτωση γιατί δεν έχουν τις υποδομές που απαιτούνται για μαζικό τουρισμό. Η απάντηση είναι να στραφούμε σε περισσότερο ποιοτικά, θεματικά τουριστικά προϊόντα και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας όπως τη γεωμορφία μας, τόνισε ο Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας Αττικής και Αργοσαρωνικού και Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
……..Επιπλέον να κρατήσουμε τα καλά της κρίσης, όπως για παράδειγμα τις συμπράξεις που αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα τόσο μεταξύ ιδιωτών όσο και μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, συνέχισε.

Πιο συγκεκριμένα, με τίτλο «Τουριστική επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές» πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα που έχει ορισθεί να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας Heineken Growth Makers Night, στο Orange Grove όπου παρουσιάστηκαν, επιχειρηματικά παραδείγματα και καλές πρακτικές στον ελληνικό τουριστικό τομέα. Στο πάνελ της εκδήλωσης οι κκ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας Αττικής και Αργοσαρωνικού και Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, Philipp Brinkmann, Ιδρυτής της Tripsta, Θεόφιλος Κυρατσούλης, Head of Projects της Toposophy και Σέργιος Φωτιάδης, συν-Ιδρυτής της wedesign. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουτέτση.

Την εκδήλωση ακολούθησε ένα πάρτι με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του Orange Grove στην Αθήνα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως, συνεχίζεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το open call του επιχειρηματικού διαγωνισμού Heineken Growth Makers που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Orange Grove με έπαθλο πρόγραμμα φιλοξενίας και υποστήριξης, καθώς και χρηματικού βραβείου συνολικού ύψους 10.000 ευρώ που θα απονεμηθεί σε 5 νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.