Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά το 2018 για τα Ιόνια Νησιά

Ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά το 2018 για τα Ιόνια Νησιά

“Μετά την ήδη και από καιρού πριν, εκδηλωθείσα ζήτηση εκ μέρους των Tour Operatos, Τουριστικών Γραφείων , αλλά και εκ μέρους μεμονωμένης πελατείας, έρχεται το επιστέγασμα της προεξοφλούμενης ακόμη καλύτερης Τουριστικής Χρονιάς το 2018, που είναι η δρομολόγηση νέων (πρόσθετων) πτήσεων”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Πράγματι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ryanair για 4 νέες πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δύο προς Κέρκυρα και δύο προς Κεφαλονιά, καθώς και της British Airways από Heathrow προς Κεφαλονιά,έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι παρακάτω πτήσεις:

– O Tour Operator “Apollo” ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων από δύο πόλεις της Σουηδίας και συγκεκριμένα προς την Ζάκυνθο από την πόλη Σκελεφτέα και προς το Άκτιο από την πόλη Βίσμπυ

– Η αεροπορική εταιρεία Germania ανακοίνωσε πτήσεις προς Κέρκυρα από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου από 1/3 – 30/10 /2018 (κάθε Τρίτη) και από Νυρεμβέργη από 05/05-27/10 (κάθε Πέμπτη).

– Η ίδια εταιρεία, ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων προς Ζάκυνθο από το Ντύσελντορφ από 03/05 – 25/10/2018 (κάθε Πέμπτη) και από Ζυρίχη το ίδιο διάστημα και την ίδια μέρα.

– Η εταιρεία Eurowings (αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της Loufthansa) ανακοίνωσε 4 νέες πτήσεις την εβδομάδα προς Κέρκυρα, δύο από το Αμβούργο και δύο από το Ανόβερο, από 05/05 – 27/10 (κάθε Τρίτη και Σάββατο), ενώ θα διατηρήσει τις πτήσεις από Κολωνία/Βόννη, την Δρέσδη, τη Στουτγάρδη και το Μόναχο.
Επίσης η ίδια εταιρεία προσθέτει πτήση από Στουτγάρδη προς Ζάκυνθο.

– Ο (μεγαλύτερος) Tour Operator TUI, προσθέτει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Κέρκυρα
από τη Λειψία, μέσω του αερομεταφορέα Smal Planet Germany.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες, αλλά υπάρχουν και κάποιες των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος και επεσήμανε ότι “η πλειονότητα αυτών των πτήσεων, προέρχονται από την Γερμανική αγορά, γεγονός καθόλου άσχετο με τη συνεργασία της ΠΙΝ με εξειδικευμένα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων στην χώρα αυτή από τριετίας, με πληθώρα δημοσιογραφικών αποστολών στα νησιά μας και δημοσιεύσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί. αλλά και άλλες που θα έλθουν στην πορεία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.