Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κοντά στο 50o Ράλλυ της ΔΕΘ

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κοντά στο 50o Ράλλυ της ΔΕΘ

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης βρίσκεται και πάλι κοντά στο Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στηρίζει τον σημαντικότερο θεσμό στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Βόρεια Ελλάδα ,ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια συναρπαστικής διαδρομής.

Στην επετειακή φετινή διοργάνωση του Ράλλυ , η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ η διοίκηση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στην διοργάνωση του αγωνιστικού τμήματος θα καλύψει το κόστος των επάθλων που θα δοθούν στους νικητές-οδηγούς και πληρώματα του 50ου Ράλλυ ΔΕΘ (κύπελλα και αθλοθετήσεις).

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου «είναι μια συμβολική αρωγή για τον ιστορικότερο αγώνα της Βόρειας Ελλάδας που στέλνει το μήνυμα ότι οι λάτρεις του αυτοκινήτου είναι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με τους τέσσερις τροχούς και στην επιτυχή διοργάνωση ενός θεσμού που αντέχει στο χρόνο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.