Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ομιλία – παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη...

Ομιλία – παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση – ενημέρωση για την αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική

Με παρέμβαση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά συζήτηση του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης στη χθεσινή (31/8) συνεδρίαση για την αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, αφού αναφέρθηκε στην παρουσία και τη συνδρομή της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στον Δήμο Ωρωπού, επικεντρώθηκε στα μέτρα που αποφασίστηκαν σε πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ωρωπού, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποκατάσταση των ζημιών των κατοικιών και των περιουσιών που καταστράφηκαν, την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων ενόψει του χειμώνα.
Επίσης, παρουσίασε τις προτάσεις της Περιφέρειας Αττικής, όπως εκείνες διατυπώθηκαν από την Περιφερειάρχη σε πρόσφατη παρέμβαση της, για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά όλους όσοι συνεργάστηκαν στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.